» حوادث » كشف ماینرهای قاچاق در شیراز
حوادث
کد خبر:32959 | ۱۱ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۱۳

كشف ماینرهای قاچاق در شیراز

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامی شیراز از کشف 8 دستگاه تولید ارز ديجيتال قاچاق و ساير متعلقات به ارزش 2 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “اسماعیل زراعتیان” در گفت‌وگو با  خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر استفاده از دستگاه‌هاي استخراج ارز ديجيتال قاچاق در یکی از باغات اطراف شهرستان شیراز، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه “گویم” قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پس از انجام تحقیقات میدانی ابتدا از صحت خبر مطمئن و پس از هماهنگی با مرجع قضایی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن مكان 8 دستگاه تولید ارز ديجيتال قاچاق و ساير متعلقات مربوطه را کشف کردند.

بیشتر بخوانید:

 رمز ارزهای غیر مجاز، بار مضاعفی بر دوش صنعت برق و مردم

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز با اشاره به اينکه کارشناسان ارزش ماینر‎‌هاي کشف شده را 2 میلیارد ریال برآورد کردند، اظهار داشت: در اين رابطه یک نفر دستگیر و پس از تشکيل پرونده به مراجع قضایي معرفی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×