» شهرستان » مدیرعامل توزیع برق شیراز: تغییر جدول زمان‌بندی برای پایداری شبکه و موقت است 
شهرستان
کد خبر:50291 | ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۵۷

مدیرعامل توزیع برق شیراز: تغییر جدول زمان‌بندی برای پایداری شبکه و موقت است 

پرتو جنوب ۰

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با تأکید بر اینکه مدیریت اضطراری بار به‌صورت کاملاً شفاف و تحت نظارت ملی انجام می‌شود، شایعات مبنی بر تبعیض در اجرای خاموشی‌ها را رد کرد و گفت: «انتخاب فیدرهای قطع‌نشو بر اساس دستورالعمل‌های ملی و به‌منظور صیانت از خدمات حیاتی مانند تأمین آب شرب و مراکز درمانی انجام می‌شود و هیچ منطقه یا فردی به‌طور سلیقه‌ای از خاموشی مستثنی نمی‌گردد

به گزارش پرتو جنوب  به نقل از  روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شیراز،  محمدرضا سلاحی  با اشاره به دغدغه‌های مردمی در خصوص عدالت در خاموشی‌ها اظهار داشت: «هر فیدر حدود سه هزار مشترک را تحت پوشش دارد. وقتی یک فیدر قطع نمی‌شود، به این معناست که همه مشترکین آن خط، مشمول قطع‌نشو قرار گرفته‌اند. ملاک انتخاب این فیدرها دستورالعمل‌های ملی است. در شیراز به دلیل وجود بیشترین تعداد چاه‌های آب شرب شهری در میان کلان‌شهرها و نیز مراکز درمانی بزرگ، خاموشی این خطوط به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست. همچنین برخی خطوط دارای نیروگاه هستند که قطع آنها موجب محرومیت شرکت از تولید برق می‌شود.»

وی درباره شایعات مطرح‌شده در برخی محلات شیراز توضیح داد: «برای مثال یکی از خیابان‌های شمال شهر از فیدری تغذیه می‌شود که یک بیمارستان بزرگ را برق‌رسانی می‌کرد. طبیعی است که این فیدر در لیست قطع‌نشو قرار گیرد. اما برخی افراد مغرض، این موضوع را به حضور مسئولان در منطقه نسبت دادند، در حالی‌که مبنای تصمیم‌گیری صرفاً دستورالعمل‌های ملی و فنی است.»

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با تأکید بر لزوم همراهی مردم افزود: «خدمتگزاران مردم با همه توان در تلاش‌اند تا نگرانی‌ها کاهش یابد، اما عبور از این شرایط بیش از هر چیز نیازمند صرفه‌جویی و مدیریت مصرف از سوی مشترکین است. باید مراقب باشیم که شایعات و اخبار غیرواقعی به همدلی موجود آسیب نرساند.»

تغییر موقت جدول زمان‌بندی خاموشی‌ها

سلاحی در بخش دیگری از سخنان خود درباره تغییر موقت جدول زمان‌بندی خاموشی‌ها گفت: «سهمیه ابلاغی به شرکت‌های توزیع برق بر اساس درصد بار مصرفی هر شرکت نسبت به کل کشور و سایر الزامات به‌صورت مکانیزه تعیین می‌شود. این سهمیه پویاست و ممکن است بر اثر تغییرات تولید نیروگاهی یا مناسبت‌هایی مانند کنکور سراسری دستخوش تغییر شود. بنابراین میزان سهمیه در اختیار شرکت توزیع نیست.»

 یک گروه از جدول خاموشی‌ها  به‌طور موقت مشمول دو بار قطعی در روز شد

وی افزود: «در ابتدا مدیریت بار به‌صورت گروه‌های دو ساعته و بدون قطعی در روزهای جمعه اجرا می‌شد، اما با افزایش مصرف، خاموشی‌ها به یک نوبت در روز رسید. با همکاری بخشی از مشترکین بزرگ تجاری و حذف مصادیق پرمصرف، توانستیم در شیراز از اعمال نوبت دوم برای همه مشترکین جلوگیری کنیم. اما در روزهای اخیر به دلیل افزایش دما و محدودیت استفاده از نیروگاه‌های برق‌آبی، ناچار شدیم یک گروه از جدول خاموشی‌ها را به‌طور موقت مشمول دو بار قطعی در روز کنیم.»

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز علت این تصمیم را چنین توضیح داد: «خشکسالی طولانی‌مدت موجب خروج بخش عمده‌ای از ظرفیت نیروگاه‌های برق‌آبی از مدار تولید شده است. این کسری تولید بسیار بیشتر از کاهش مصرف ناشی از تعدیل دماست. از سوی دیگر، در روزهای پایانی مردادماه با پدیده برگشت و ماندگاری دما روبه‌رو هستیم که مصرف را مجدداً افزایش داده است. بنابراین تغییرات اخیر در جدول خاموشی‌ها اجتناب‌ناپذیر و در راستای حفظ پایداری شبکه بوده است.»

جدول خاموشی‌ها به حالت عادی بازخواهد گشت

سلاحی در پایان با تأکید بر اینکه تغییرات اخیر موقتی است، گفت: «با بهبود شرایط تولید و کاهش مصرف، جدول خاموشی‌ها به حالت عادی بازخواهد گشت. هدف ما کاهش حداقلی خاموشی‌هاست و این مسیر بدون همراهی مردم میسر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×