» شهرستان » پایگاه مقاومت مسجد المهدی(عج) زرقان «پایگاه ممتاز» کشور در جشنواره ملی اسوه
شهرستان
کد خبر:60149 | ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۵۴

پایگاه مقاومت مسجد المهدی(عج) زرقان «پایگاه ممتاز» کشور در جشنواره ملی اسوه

پرتو جنوب ۰

فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی(ع) و کانون فرهنگی ولایت مسجد المهدی(عج) زرقان از انتخاب پایگاه مقاومت مسجد به‌عنوان پایگاه ممتاز کشوری جشنواره ملی اسوه سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: این افتخار در سایه خدمت به مسجد و با همدلی همه فعالان مسجدی به‌دست آمده است.

به گزارش پرتو جنوب، «مسلم نریمانی» در حاشیه برگزاری جشنواره ملی اسوه با اعلام این خبر، گفت: پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی(ع) مسجد المهدی(عج) زرقان در جشنواره ملی اسوه، از میان بیش از ۶۰ هزار پایگاه بسیج در سراسر کشور، به‌عنوان پایگاه ممتاز کشوری انتخاب شد و بالاترین نشان پایگاه‌های بسیج را کسب کرد.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی(ع) و کانون فرهنگی ولایت مسجد المهدی(عج) خاطرنشان کرد: این افتخار در سایه محوریت و خدمت به مسجد و با همدلی همه فعالان مسجدی به‌دست آمده است و بدون این همدلی و همکاری امکان‌پذیر نبود.
وی یادآور شد: این پایگاه، امسال علاوه بر عنوان کشوری، به‌عنوان پایگاه نخست الگوی استان فارس مورد تجلیل قرار گرفت و سال گذشته نیز به‌عنوان پایگاه نمونه کشوری معرفی شده بود.
این فعال مسجدی تاکید کرد: این موفقیت بیانگر نقش و محوریت مسجد در تداوم فعالیت‌های مؤثر تربیتی، فرهنگی، اجتماعی، جهادی، هوش مصنوعی و تاثیر آن در نقش‌آفرینی شاخص این پایگاه در سطح استان و کشور است.
لازم به ذکر است، همزمان با برگزاری جشنواره ملی اسوه ۲۶ بهمن ماه در مشهد مقدس، لوح تقدیر با امضای سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و حضور نماینده ولی‌فقیه در سازمان بسیج مستضعفین و سردار بابااحمدی، معاون مساجد و محلات سازمان بسیج مستضعفین به «مسلم نریمانی»، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی(ع) و کانون فرهنگی ولایت مسجد المهدی(عج) زرقان اهدا شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×