» حوادث » کشف یک هزار راس گوسفند فاقد مجوز و دستگیری ۱۰ نفر قاچاقچی
حوادث
کد خبر:57447 | ۱۵ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۲۱:۱۶

کشف یک هزار راس گوسفند فاقد مجوز و دستگیری ۱۰ نفر قاچاقچی

پرتو جنوب ۰

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس از کشف یک هزار راس گوسفند فاقد مجوز به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال در فارس خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “محمدرضا رضایی” با اعلام این خبر بیان کرد: در راستای طرح برخورد با قاچاق، طی ۲۴ ساعت گذشته ماموران انتظامی استان فارس حین گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری موفق شدند ۶ دستگاه کامیون حامل احشام را برای بررسی بیشتر متوقف کنند.

وی افزود: ماموران پلیس با اقدامات فنی مطلع شدند که افراد مذکور احشام را از استان‌های دیگر بارگیری و قصد دارند جهت خروج غیرقانونی از کشور به شهرهای جنوبی انتقال دهند.

بیشتر بخوانید:

انهدام باند سازمان یافته قاچاق احشام  فاقد مجوز در فارس

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس تصریح کرد: ماموران پس از هماهنگی قضایی موفق شدند در بازرسی از هر ۶ دستگاه کامیون، یک هزار راس گوسفند فاقد مجوز را کشف کنند.

سرهنگ “رضایی” با اشاره به اینکه در این خصوص ۱۰ نفر دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شدند، تصریح کرد: کارشناسان ارزش احشام مکشوفه را ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×