کودک گمشده توسط پلیس مرودشت به آغوش خانواده بازگشت
فرمانده انتظامي مرودشت گفت: دروزعاشورا،کودک گمشدهای با مراجعه به پلیس، با کمک و هوشیاری ماموران وظیفه شناس اين شهرستان به آغوش خانواده خود بازگشت.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “فریبرز مردانی” گفت: در ظهر عاشورا، کودکی که خانواده خود را گم کرده بود پس از ساعتها سردرگمی و نگرانی، با مراجعه به پلیس با آرامش در کنار ماموران انتظامی منتظر مراجعه پدر و مادر خود ماند.
وی تصریح کرد: ماموران انتظامی با جستجو موفق شدند خانواده این کودک را پیدا کرده و کودک خردسال گم شده را تحویل آنان دادند.
گفتنی است، مادر این کودک در گفتوگو با ماموران پلیس گفت: من به فرزند خود یاد دادهام که امنترین مکان و مطمئن ترین دستان برای اعتماد در هر جا و هر زمان مامور پلیس است، امروز فرزندم این موضوع را خود تجربه کرد و همیشه قدردان این مردان بزرگ خواهد بود.
انتهای پیام/
