انبار 2 هزار ميلياردي احتكار شكر در اقليد لو رفت
فرمانده انتظامي استان فارس از شناسايي و كشف يك انبار احتکار شكر به ارزش 2 هزار ميليارد ريال در شهرستان اقليد خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سردار رهامبخش حبيبي در گفتوگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، در تشریح این خبر بيان كرد: ماموران پلیس آگاهي اقليد با انجام اقدامات فني با همكاري كاركنان اداره تعزیرات حکومتی به سر نخهايي از احتكار مقادير زيادي شكر در انبار كارخانه قند اين شهرستان مطلع شده و بررسي موضوع را در دستور كار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران پس از شناسایی دقیق این انبار و اطمینان از صحت موضوع، پس از اخذ مجوز قضائی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن، 8 ميليون و 150 هزار كيلوگرم شكر سفيد مصرفي احتكار را کشف کردند.
فرمانده انتظامي استان با بیان اینکه ارزش شكرهاي احتكاری مکشوفه برابر نظر كارشناسان، 2 هزار ميليارد ريال برآورد شده است، تصریح کرد: در اين خصوص پرونده تشكيل و تحويل مراجع قضائي شد.
اين مقام ارشد انتظامي با تاکید بر اینکه پلیس با افرادی که با احتکار کالا باعث اخلال در بازار ميشوند، برخورد قانوني ميكند از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشكوك، مراتب را بلافاصله از طريق سامانه 110 به پليس اطلاع دهند.
