عشایر استان فارس در دولت سیزدهم از 42 حمام خورشیدی بهره مند شده اند
مدیرکل امور عشایر فارس، از بهره مندی عشایر استان فارس در دولت سیزدهم از 42 حمام خورشیدی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پرتو جنوب؛ کریمی، مدیرکل امور عشایر استان فارس با اشاره به اينكه توزیع، نصب و راه اندازی آبگرمکن های خورشيدي با هدف تامين رفاه و آسايش عشاير علی الخصوص مسائل بهداشتی آنها انجام مي شود، ادامه داد: بهره مندی و استفاده از سامانه هایی كه با انرژي خورشيدي و تجدید پذیر كار مي كنند از سهل الوصول ترین و مهمترين برنامه هاي سازمان امور عشایر ایران و اداره كل امور عشایر استان فارس در راستاي خدمت رساني عادلانه به عشاير است.
بیشتر بخوانید:
کوتاه شدن ۷۰ کیلومتری مسیر تردد عشایر با بهسازی مسیر سرمشهد کازرون به خیرک دشتستان بوشهر
کریمی با تأکید بر ترویج و استفاده از انرژیهای نو و ارزان قیمت در بین عشایر تصریح کرد: برای تجهیز عشایر مناطق عشایرنشین استان از سنوات گذشته اداره کل امور عشایر استان اقدامات لازم درباره احداث و نصب آبگرمکن های خورشیدی در بین عشایر را انجام داده است، که از مزایای تجهیز و نصب آبگرمکن و حمام های خورشیدی در مناطق عشایرنشین استان میتوان به استفاده از انرژی های پاک، ارزان و تجدیدپذیر، قابلیت حمل و نقل آسان تجهیزات، اثربخشی در معیشت عشایر باتوجه به مقرون به صرفه بودن این نوع آبگرمکن ها، تعمیر و تجهیز سریع و سهل الوصول آبگرمکن ها توسط خود عشایر، بهره مندی تعداد 10 خانوار در طول روز از هر آبگرمکن، جلوگیری از تخریب مراتع و حفظ گونه های مرتعی و… اشاره کرد.
مدیرکل امور عشایر استان فارس اعلام کرد از ابتدای سال 1400 تا پایان سال 1401، 20 آبگرمکن خریداری نصب گردیده است و همچنین در سالجاری نیز تعداد 22 حمام خورشیدی درحال خرید و نصب می باشد.
