» شهرستان » تقدیر مدیرعامل توزیع برق شیراز از همراهی مردم در صرفه‌جویی مصرف برق
شهرستان
کد خبر:64363 | ۴ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۳۳

تقدیر مدیرعامل توزیع برق شیراز از همراهی مردم در صرفه‌جویی مصرف برق

پرتو جنوب 0

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز با قدردانی از همکاری و همراهی شهروندان در صرفه‌جویی مصرف برق، گفت، آمارها نشان‌دهنده کاهش قابل توجه بار پایه مصرف برق در سال جاری نسبت به سال گذشته است.

به گزارش پرتو جنوب، احمدرضا خسروی با مقایسه آمارهای مصرف برق ادامه داد در حوزه مدیریت برق شیراز در روزهای گذشته بار پایه مصرف برق در ساعت ۱۵ به ۱۲۱۵ مگاوات رسید که نسبت به سال گذشته با بار پایه ۱۲۸۴ مگاوات، کاهش ۵ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز اضافه کرد این موفقیت را مدیون همکاری و همدلی شهروندان عزیز و همچنین تأثیر مثبت پویش “۲۵ درجه” می‌دانیم که با هدف مدیریت مصرف انرژی و کاهش بار مصرفی طراحی شده است. این پویش به شهروندان یادآوری می‌کند که با تنظیم دما بر روی ۲۵ درجه سانتی‌گراد، نه تنها می‌توانند به صرفه‌جویی در مصرف برق کمک کنند، بلکه در حفظ منابع انرژی کشور نیز نقش مؤثری ایفا نمایند.

خسروی همچنین، برنامه‌های آموزشی سبا (سفیران بهینه سازی انرژی ) که به منظور ارتقاء آگاهی عمومی در زمینه مصرف بهینه انرژی اجرا می‌شود اشاره کرد و افزود این طرح ، در این راستا تأثیرات چشمگیری داشته است. این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و آموزش روش‌های صحیح مصرف انرژی، به افزایش سطح آگاهی عمومی و کاهش هدررفت منابع کمک کرده‌اند.

خسروی همچنین اهمیت موضوع صرفه‌جویی در مصرف برق و مدیریت منابع انرژی به ویژه در شرایط کنونی که کشور با چالش‌های جدی در زمینه تأمین انرژی مواجه است را یاد آور شد و گفت این اهمیت در پیک مصرف برق دوچندان می‌شود. با توجه به ناترازی برق در سطح کشور، همکاری و مشارکت شهروندان در صرفه‌جویی مصرف برق بیش از پیش اهمیت دارد. ما از همه شهروندان عزیز دعوت می‌کنیم تا با ادامه این روند و رعایت نکات صرفه‌جویی، در تأمین پایدار انرژی کشور سهم خود را ایفا کنند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز خاطر نشان کرد از تمامی شما عزیزان که با همت و اراده خود در این مسیر گام برمی‌دارید، صمیمانه تقدیر و تشکر می‌نماییم. با هم، می‌توانیم آینده‌ای روشن‌تر و پایدارتر برای کشورمان بسازیم.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×