دستگيري قاتل در کمتر از يک ساعت
فرمانده انتظامي شيراز از دستگيري قاتل 22 ساله بلافاصله پس از قتل در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “اسماعيل زراعتيان ” در گفت و گو با خبرگزاري پليس، اظهار داشت: بامداد دهم اسفند ماه سال جاري، پس از دريافت گزارشي از پليس 110 مبني بر يک مورد درگيري منجر به قتل در يکي از محله هاي شهر شيراز، بلافاصله تيمي از ماموران انتظامي کلانتري “25 شريف آباد” در محل حاضر شدند.
وي ادامه داد: در تحقيقات اوليه مشخص شد جواني 22 ساله در پي اختلاف خانوادگي با پدر خود درگير گرديده که مردي 33 ساله از همسايگان آن ها به قصد مصالحه وارد عمل شده و توسط سلاح سرد جوان 22 ساله از ناحيه گردن مجروح شده و به علت شدت جراحات وارده فوت مي نمايد.
بیشتر بخوانید:
دستگیری قاتل متواری توسط پلیس آگاهی فارس
فرمانده انتظامي شهرستان شيراز تصريح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتي و پليسي، قاتل در کمتر از يک ساعت پس از وقوع قتل در مخفيگاهش شناسايي و دستگير شد.
سرهنگ زراعتيان با بيان اينکه در اين خصوص پرونده تشکيل و به همراه قاتل تحويل مرجع قضائي شد، گفت: عاقبت انديشي در امور، بالا بردن آستانه تحمل، داشتن مهارت حل مسئله و احترام به قانون مي تواند از وقوع جرایم اين چنيني جلوگيري کند.
