» سیاسی » سخنگوی دولت: دولت برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین ندارد
سیاسی
کد خبر:63968 | ۲۹ تیر ۱۴۰۵ ساعت ۱۹:۰۷

سخنگوی دولت: دولت برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین ندارد

پرتو جنوب 0

سخنگوی دولت در واکنش به گمانه‌زنی‌های اخیر پیرامون افزایش قیمت بنزین به ۱۰ هزار تومان، ضمن تکذیب این شایعات تصریح کرد که دولت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر نرخ سوخت در دستور کار ندارد و هرگونه تصمیم‌گیری احتمالی، تنها از مجاری رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از ایسنا؛ فاطمه مهاجرانی دوشنبه ۲۹ تیرماه در نشست با اصحاب رسانه، هدف از سفر خود به هرمزگان را ابلاغ پیام همدردی و همراهی دولت با مردم عنوان کرد و گفت: هدف ما این است که به مردم بگوییم دولت در کنار آنان ایستاده است و برای جبران خسارت‌های واردشده، تمام توان خود را به کار خواهد گرفت. در همین راستا، سایر وزرا و مسئولان نیز برای ارزیابی دقیق ابعاد خسارت‌ها در منطقه حضور یافته‌اند.

سخنگوی دولت، به شایعات پیرامون افزایش نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان واکنش نشان داد و تأکید کرد: دولت در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر نرخ بنزین در این بخش ندارد. سیاست‌های دولت همواره شفاف است و در صورت اتخاذ هرگونه تصمیم یا تدوین برنامه‌ای در این زمینه، مراتب به صورت رسمی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×