» آرشیو » عامل آتش‌سوزي 60 هکتار از اراضی کشاورزی در کازرون دستگير شد
آرشیو - حوادث
کد خبر:3702 | ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۳۲

عامل آتش‌سوزي 60 هکتار از اراضی کشاورزی در کازرون دستگير شد

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامی کازرون گفت: فردي كه 60 هکتار از اراضی کشاورزی و ملی این شهرستان را آتش زده بود دستگير شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ اسماعیل زراعتیان در توضیح این خبر اظهار داشت: در پي وقوع يك فقره آتش سوزي مزارع كشاورزي در روستای “کمارج”، بلافاصه ماموران انتظامي به همراه عوامل امدادي به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی خاطرنشان کرد: با وجود وزش باد و سختی عملیات اطفا، آتش سوزی که حدود 9 ساعت به طول انجامید با اقدامات به موقع ماموران و حضور همه مسئولین به طور کامل مهار و از گسترش و سرایت آن به دیگر اراضی کشاورزی جلوگیری شد.
فرمانده انتظامی کازرون ادامه داد: ماموران با اقدامات فني مطلع شدند كه آتش‌سوزي به صورت عمدي صورت گرفته و تلاش براي شناسايي متهم آغاز كردند.
سرهنگ زراعتیان اظهار کرد: ماموران انتظامي با اقدامات تخصصي موفق شدند متهم كه فردی 40 ساله بود را شناسايي و وي را دستگير كنند.
اين مقام انتظامي با بيان اينكه متهم در بازجویی اولیه به جرم خود اعتراف و گفت كه به دليل اختلافات شخصی با برادرم اقدام به آتش‌زدن مزارع كشاورزي وي كردم، تصريح كرد: متهم براي سير مراحل قانوني روانه دادسرا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×