قتل جوان 28 ساله توسط قاتل 15 ساله در کازرون
فرمانده انتظامي کازرون گفت: نوجوانی که با سلاح سرد، جوانی 28 ساله را به قتل رسانده بود دستگیر و روانه دادسرا شد.
سرهنگ “حمیدرضا مصطفایی” در تشریح جرییات این خبر بیان کرد: در پنجم مردادماه سال جاری و در پي وقوع یک فقره درگيري با سلاح سرد در اطراف پارک پردیس شهرستان کازرون منجر به قتل، بررسی موضوع به صورت ويژه در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت.
وی بیان داشت: ماموران پليس آگاهي در بررسیهای اولیه مطلع شدند نوجوانی با سلاح سرد، جوانی 28 ساله را به قتل رسانده و متواری شده است.
فرمانده انتظامي کازرون ادامه داد: کارآگاهان تحقیقات خود را آغاز نموده و با اقدامات فنی موفق شدند قاتل را شناسایی و وی را در مخفیگاهش دستگیر کنند.
بیشتر بخوانید:
سرهنگ “مصطفایی” با بیان اینکه قاتل 15 ساله انگیزه درگیری را اختلافات شخصی عنوان کرد و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد، گفت: پليس با تمام توان خود و با اشراف اطلاعاتي اجازه نخواهند داد مجرمان با ارتکاب جرم، آرامش و آسايش مردم را مختل کنند.
انتهای پیام/
