» حوادث » واژگونی پژو پارس یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت
حوادث
کد خبر:39369 | ۳ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۱۴

واژگونی پژو پارس یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت

پرتو جنوب

رئیس پلیس راهور استان فارس از واژگونی سواری پژو پارس با یک کشته و ۳ مصدوم در شهرستان مرودشت خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “صادق سلیمی” در گفت‌وگو با خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر بیان داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر واژگونی سواری پژو پارس در بلوار “امام علی” شهرستان مرودشت، بلافاصله گشت تصادفات به همراه نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با حضور ماموران در محل و در بررسی‌های اولیه مشخص شد که سواری پژو با ۴ سرنشین به علت عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شده است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: در این حادثه متاسفانه یکی از سرنشینان فوت و ۳ نفر دیگر مصدوم و توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.

رئیس پلیس راهور استان خطاب به رانندگان گفت: با سرعت مطمئنه و مجاز حرکت کنند و به قوانین راهنمایی و رانندگی توجه کافی داشته باشند تا شاهد اینگونه حوادث ناگوار نباشیم.

  • ×