کشف 39 دستگاه ماینر فاقد مجوز در شیراز
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس از کشف 39 دستگاه استخراج ارز دیجیتال فاقد مجوز در شهرستان شیراز خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب؛ سرهنگ “محمدرضا رضایی” در گفتوگو با خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: مامورین این پلیس در راستای مبارزه با معضل شوم قاچاق کالا و در پی اقدامات فنی از نگهداری تعداد قابل توجهی دستگاه استخراج ارز دیجیتال در 3 منزل مسکونی در شهرستان شیراز مطلع و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود : مأمورین پس از شناسایی دقیق مکانها و با هماهنگی قضایی به محلهای مورد نظر اعزام و موفق به کشف 39 دستگاه ماینر فاقد مجوز شدند.
رییس پلیس امنیت اقتصادی استان با بیان اینکه کارشناسان ارزش اقلام مکشوفه را 40 میلیارد ریال برآورد کردند عنوان داشت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
انتهای پیام/
