کشف ۴۰ میلیارد کالای قاچاق و مقداری تریاک از خودروهای شوتی در شیراز
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس از کشف انواع لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۴۰ میلیارد ریال در شهرستان شیراز خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “احمدرضا خرم” در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اقدامات فنی مطلع شدند که تعدادی خودرو شوتی به صورت کاروانی کالای قاچاق را از استانهای ساحلی بارگیری و قصد انتقال از مسیر شیراز به استان مرکزی دارند که بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی افزود: ماموران انتظامی پس از هماهنگی قضایی به محور مواصلاتی شیراز-سپیدان اعزام و ۴ خودرو شوتی (پژو ۴۰۵ و سمند) را شناسایی و دستور ایست دادند که رانندگان بدون توجه اقدام به فرار کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان با بیان اینکه پس از طی مسافتی تعقیب و گریز ماموران موفق شدند هر ۴ خودرو را توقیف کنند، عنوان داشت: در بازرسی از سواریهای شوتی تعداد زیادی لوازم آرایشی و بهداشتی، پمپ درب کرکرهای، جلد سر رسید و ۴ کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک کشف شد.
بیشتر بخوانید:
کشف ۵ راس گوسفند خارجی در اتوبوس
سرهنگ “خرم” با اشاره به اینکه کارشاسان ارزش اموال مکشوفه را ۴۰ میلیارد ریال برآورد کردند، بیان کرد: رانندگان برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: موفقیت پلیس در کشف کالای قاچاق نتیجه تعامل با شهروندان است؛ لذا از مردم درخواست داریم هرگونه موارد مشکوک در خصوص کالای قاچاق را بلافاصله از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.