» شهرستان » آغاز برداشت گوجه فرنگی در ارسنجان
شهرستان
کد خبر:64282 | ۳ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۰۹:۳۹

آغاز برداشت گوجه فرنگی در ارسنجان

پرتو جنوب 0

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از آغاز برداشت گوجه فرنگی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان؛ رحیمی گفت: پیش بینی می‌شود امسال 84000 تن محصول گوجه فرنگی تولید و روانه بازار شود.

مصطفی رحیمی تصریح کرد: برداشت گوجه فرنگی از 1200 هکتار مزارع این شهرستان آغاز شده است و تا اوایل آبانماه ادامه خواهد داشت.
وی مهمترین ارقام تولیدی گوجه فرنگی در این شهرستان را رقم بریویو، ۸۳۲۰، برنتا، باسیمو و سانسید معرفی کرد و خاطرنشان کرد: ارقام مذکور نسبتا زودرس تا میان رس بوده و از عملکرد و بازارپسندی مطلوبی برخوردارند و در مقابل آفات و بیماری‌ها نیز مقاوم تر از سایر ارقام می باشند.
این مقام مسئول میانگین عملکرد گوجه فرنگی در هر هکتار از اراضی این شهرستان را 70 تن اعلام کرد و افزود: شهرستان ارسنجان یکی از شهرستان های مهم تولید کننده گوجه فرنگی در استان فارس محسوب می‌شود که علاوه بر فراوری محصول در شهرستان، بخش عمده ای نیز بصورت تازه و یا محصول فرآوری شده به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×