» شهرستان » افتتاح پروژه‌های زیربنایی آب و فاضلاب شیراز در سفر وزیر نیرو به استان فارس
شهرستان
کد خبر:41096 | ۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۳۱

افتتاح پروژه‌های زیربنایی آب و فاضلاب شیراز در سفر وزیر نیرو به استان فارس

پرتو جنوب ۰

همزمان با سفر وزیر نیرو به استان فارس، چندین پروژه مهم در حوزه آب و فاضلاب شهرستان شیراز با اعتباری بالغ بر ۷۳۸ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش پرتو جنوب، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز با بیان این خبر اعلام کرد: در جریان این سفر، ۱۶ کیلومتر خطوط انتقال آب در شهرهای شیراز و صدرا به بهره‌برداری خواهد رسید؛ همچنین، ۶۰ کیلومتر توسعه و اصلاح شبکه و خطوط انتقال فاضلاب از جمله پروژه‌هایی است که با حضور وزیر نیرو افتتاح می‌شود.

وی افزود: ایستگاه پمپاژ فاضلاب مسکن مهر نشاط که عملیات اجرایی آن به پایان رسیده، راه‌اندازی خواهد شد و ۱۷۰۰ فقره انشعاب فاضلاب نیز به شبکه متصل می‌شود؛ علاوه بر این، ۲ کیلومتر خط انتقال آب، ۲۵ کیلومتر توسعه شبکه و ۳۰ کیلومتر اصلاح شبکه آب روستایی نیز در این مراسم مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

بهمن بهروزی خاطرنشان کرد: علاوه بر آبرسانی به روستاهای سبوک و کدنج که در دهه فجر افتتاح وبه بهره برداری رسید ،حفاری، تجهیز و راه‌اندازی ۵ حلقه چاه جدید شامل چاه بوستان لاله، چاه بوستان شکوفه، چاه ۳۱۰ منطقه ۲، چاه ۱۰۱ ابیوردی و چاه ۲۶ صدرا نیز از دیگر پروژه‌هایی است که همزمان با سفر وزیر نیرو وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×