امنیت مردم؛ خط قرمز پلیس
تهیه وتنظیم: سرهنگ حمید افرامن – معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس
امنیت مردم خط قرمز پلیس است و هرگونه اعمال مجرمانه اراذل و اوباش و ایجاد مزاحمت برای آنان پذیرفتنی نیست و با واکنش قانونی و قاطع مأموران انتظامی مواجه خواهد شد.
اراذل و اوباش به افرادی گفته می شود که با اقدامات هنجارشکنانه خود در یک محله و یا در یک شهر به صورت مستمر باعث آزار و اذیت مردم و ایجاد ناامنی در جامعه می شوند.
فعالیت افراد اراذل و اوباش در جامعه میتواند باعث ایجاد ناامنی های اجتماعی و روانی شود و امنیت و مهمتر از آن احساس امنیت را خدشه دار کند .
عربده کشی، قمه کشی، بروز درگیری های خشن و اقدامات این چنینی می تواند اثرات نامطلوبی در یک جامعه به ویژه برای کودکان و نوجوانان داشته باشد و همه موضوعات دیگرجامعه را تحت الشعاع قرار دهد.
مجموعه انتظامی به عنوان اصلی ترین نهاد متولی امنیت داخلی کشور و با توجه به مطالبات عمومی مردم، همواره شناسایی و برخورد با اراذل و اوباش را به عنوان یکی از اولویت های مهم مد نظر قرار داده و در مسیر امنیت و آرامش جامعه قدم برمی دارد.
در این راستا همکاری مناسب مردم و برخورد قاطعانه مسئولان قضائی با اراذل واوباش می تواند نقش مهمی در جلوگیری از فعالیت های مجرمانه اینگونه افراد در جامعه ایفا کند.
با برنامه ریزی های انجام شده و هماهنگی و تعامل بسیار خوب دو مجموعه انتظامی و قضائی در استان فارس، شناسایی و رصد فعالیت های مجرمانه افراد اراذل و اوباش به صورت ویژه در دستورکار قرار دارد.
امنیت مردم خط قرمز پلیس است و هرگونه اعمال مجرمانه اراذل و اوباش و ایجاد مزاحمت برای آنان پذیرفتنی نیست و با واکنش قانونی و قاطع مأموران انتظامی مواجه خواهد شد.