» ورزشی » حضور پدر پیوند کبد ایران در همایش «خاک، آب، آسمان»
ورزشی
کد خبر:42768 | ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۵۷

حضور پدر پیوند کبد ایران در همایش «خاک، آب، آسمان»

پرتو جنوب

همایش «خاک، آب، آسمان» با شعار «کاشت هر درخت، زندگی دوباره» به همت گروه مهندسی اهورا و با حضور دکتر سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران و جمعی از کودکان بی‌سرپرست خیریه عطر یاس نبوی، در بیمارستان پیوند اعضای ابوعلی سینا در شهر صدرا برگزار شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی انجمن کورن هول ایران، محمدرضا جعفری، مدیر روابط عمومی انجمن کورن هول ایران، با تأکید بر اهمیت درختکاری در حفظ تعادل زیست‌محیطی، گفت: درخت، نه‌تنها یک عنصر طبیعی، بلکه یک سرمایه حیاتی برای بقای زمین است. همان‌طور که پیوند اعضا، امید را به بیماران بازمی‌گرداند، درختکاری نیز تضمین‌کننده آینده‌ای سالم برای نسل‌های بعدی است. ما با کاشت هر درخت، به بهبود کیفیت هوا، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات اقلیمی کمک می‌کنیم. درختان به‌عنوان ریه‌های زمین، اکسیژن تولید کرده و با جذب دی‌اکسید کربن، در کاهش آلودگی نقش مؤثری دارند.
وی در ادامه افزود: امروز، تخریب جنگل‌ها و کاهش فضای سبز، یکی از بزرگ‌ترین تهدیدهای زیست‌محیطی جهان است. اگر مردم، نهادهای مدنی و مسئولان بیش از پیش به اهمیت درختکاری توجه کنند، می‌توانیم از فجایعی مانند کم‌آبی، فرسایش خاک و آلودگی هوا جلوگیری کنیم.
حضور استاد برجسته‌ای چون دکتر ملک حسینی در این برنامه، بیانگر پیوند عمیق میان سلامت انسان و طبیعت است.
جعفری افزود: پزشکی که با پیوند اعضا، زندگی دوباره به بیماران می‌بخشد، امروز با کاشت یک درخت، نماد دیگری از حیات و تداوم زندگی را زنده می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

  • ×