» حوادث » خواستگار قلابي با کلاهبرداری 25 میلیاردی در شيراز دستگير شد
حوادث
کد خبر:49528 | ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۸

خواستگار قلابي با کلاهبرداری 25 میلیاردی در شيراز دستگير شد

پرتو جنوب 0

سرپرست پليس آگاهي استان فارس از دستگيري خواستگار قلابي و کلاهبرداري به مبلغ 25 ميليارد ريال در شيراز خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “محمود حافظي” در گفت و گو با خبرگزاري پليس، در تشريح اين خبر اظهار داشت: اواخر سال گذشته پرونده اي به پليس آگاهي ارجاع شد و خانمي اعلام کرد با فردي آشنا شده و اين فرد به قصد ازدواج، اقدام به رفت آمد با وي نموده و پس از گذشت مدتي، مبلغ 25 ميليارد ريال از وي دريافت کرده و پس آن تلفن همراه خود را از دسترس خارج کرده است.

وي افزود: رسيدگي به موضوع پرونده در اختيار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري قرار گرفت و مشخص شد متهم به عنوان خواستگار اقدام به اغفال شاکي نموده و مبلغ 25 ميليارد ريال از وي دريافت نموده و پس از آن ديگر پاسخگوي تلفن همراه خود نبوده است.

سرهنگ حافظي ادامه داد: اقدامات خاص پليسي به منظور شناسايي هويت اصلي کلاهبردار به مرحله اجرا گذاشته شد و در نهايت با انجام تحقيقات لازم، متهم شناسايي و  وي در يک عمليات پليسي دستگير شد.

بیشتر بخوانید:

هشدار پلیس آگاهی درباره کلاهبرداری مثلثی در فضای مجازی

سرپرست پليس آگاهي استان فارس با بيان اين موضوع که متهم در تحقيقات اوليه و بازجويي هاي پليسي به جرم ارتکابي اقرار و برابر دستور قضائي روانه زندان گرديد، به شهروندان هشدار داد: يکي از قديمي ترين شيوه و شگرد هاي کلاهبرداري، ايجاد ارتباطات اوليه و اعتماد سازي براي طرف مقابل و استفاده از هويت هاي جعلي مي باشد، لذا قبل از هر گونه اقدام و ارتباط جدي سعي کنيد از هويت اصلي فرد مقابل اطمينان حاصل نمائيد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×