کلاهبرداری 23 ميلياردی به بهانه خرید ملک در دبی
رئيس پليس آگاهي استان فارس از دستگيري فردي که مبلغ 23 ميليارد ريال از مردم کلاهبرداري کرده بود، در شيراز خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “کاووس حبيبي” در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري پليس، بيان داشت: در پي ارسال پرونده نيابتي از يکي از شهرستان هاي کشور به پليس آگاهي مبني بر کلاهبرداري يک متهم به مبلغ 23 ميليارد ريال از 4 نفر از شکات، رسيدگي به موضوع پرونده در اختيار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري قرار گرفت.
وي ادامه داد: کارآگاهان با بررسي پرونده متوجه شدندکه فرد کلاهبردار متواري با سوء استفاده از اين موضوع که قادر به خريد املاک در دُبي مي باشد، از شکات پرونده کلاهبرداري و پس از اخذ مبالغي از آنان ديگر پاسخگو نبوده و متواري شده است.
بیشتر بخوانید:
کلاهبرداری با جعل اسناد ملکی
سرهنگ حبيبي افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتي و پليسي در نهايت متهم متواري طي يک عمليات غافلگيرانه در مخفيگاهش در شيراز شناسايي و دستگير شد.
رئيس پليس آگاهي استان فارس افزود: متهم در تحقيقات به جرم ارتکابي اقرار کرد.
