» آرشیو » دستگيري باند سارقان اماکن خصوصی شیراز
آرشیو - حوادث
کد خبر:13752 | ۱۷ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۲۵

دستگيري باند سارقان اماکن خصوصی شیراز

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامی شيراز از دستگیری 4 سارق و كشف 37 فقره سرقت از اماكن خصوصي در این شهرستان خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “فرج شجاعي” در گفت‌وگو با پايگاه خبري پليس، بيان كرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از اماکن خصوصی در سطح شهرستان شیراز، شناسایی و دستگیری سارق يا سارقان در دستور كار مأموران کلانتری “27 گلستان و پایگاه تجسس” قرار گرفت.
وی افزود: ماموران در همین راستا تحقيقات خود را آغاز و با اقدامات پلیسی موفق شدند در اين خصوص 4 سارق حرفه‌اي را شناسايي و آنان را در مخفيگاه‌شان دستگير كنند.
فرمانده انتظامی شیراز با بيان اينكه متهمان در بازجويي اوليه به 37 فقره سرقت از اماكن خصوصي اقرار كردند، گفت: در بازرسی از انبار متهمان مقادیری اموال مسروقه از نوع ابزار آلات هوابرش، دریل شارژی، اره آهنبر، دستکش و … کشف شد.
سرهنگ “شجاعي” از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در زمينه فعاليت سارقان و برهم‌ زنندگان نظم و امنيت عمومی و افراد مشکوک را از طريق تماس با مرکز فوریت‌های 110 به پلیس اطلاع دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×