وزیر کشور مطرح کرد؛ تدبیر و اقدام مطلوب شهرداری شیراز در محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور
وزیر کشور در افتتاح پروژههای زیستمحیطی محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور توسط شهرداری شیراز همزمان با سفر ریاست جمهوری، گفت: شهرداری شیراز تدبیر و اقدام مطلوبی در محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور اندیشیده است.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شهرداری شیراز، احمد وحیدی همزمان با سفر ریاست جمهوری در آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژههای زیستمحیطی محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد ریال توسط شهرداری شیراز، اظهار کرد: شهرداریها در بخش زیستمحیطی با استفاده از سلولهای دفن، یک مرحله جدیدی را ایجاد کردهاند که به سهم خود میتواند بازگشتیهای زبالهها را دفن کند.
او با تأکید بر ضرورت این کار، تصریح کرد: این مهم در راستای مدیریت صحیح پسماند در دستور کار قرارگرفته که ضرورت دارد مطابق با دانش روز، تقویت و توسعه داده شود.
وزیر کشور عنوان کرد: شهرداری شیراز تدبیر و اقدام مطلوبی در محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور اندیشیده است و شهرهای اطراف پسماند خود را به این سایت منتقل میکنند.
وحیدی گفت: دو خط برای جداسازی و تبدیل کمپوست وجود دارد و مازاد آن برای دفن در دیگر نقاط مشخصشده، پیشبینیشده است.
مقام عالی وزارت کشور خاطرنشان کرد: مشابه این مهم نیز برای کلانشهر شیراز پیشبینیشده که البته فناوریهای جدید هم به کمک خواهد آمد.
وزیر کشور با تصریح به فناوری جدید در دفن برخی پسماندها گفت: اگر این فناوریها پاسخ و بازدهی مثبتی داشته باشند، میتواند از آن بهعنوان یک فنّاوری در دفع و پردازش زباله استفاده کند.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز خواستار شد؛
تمرکز وزارت کشور بر تبدیل زباله به کمپوست در کلانشهرها
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز از وزارت کشور خواست تا بهصورت متمرکز بر تبدیل زباله به کمپوست بهویژه در کلانشهرها تمرکز کند و در راستا اجرایی شدن آن، اقدام به فراخوان سرمایهگذاری شود.
مسعود زارعی در آیین افتتاح و بهرهبرداری پروژههای زیستمحیطی محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور بااعتباری بالغبر یک هزار میلیارد تومان توسط شهرداری شیراز اظهار کرد: شهرداری کلانشهر شیراز در جهت دفع زباله و بازیافت آنها تدابیر و برنامههایی پیشبینی کرده تا در آینده در این موضوع مهم دچار مشکل نشویم.
او گفت: کمپوستی که اکنون در محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور تولید میشود با حداقل استفاده از ظرفیت زباله بوده است که امیدواریم در آینده نهچندان دور حداکثر استفاده را از پسماند تولیدی شهر ببریم.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز از وزارت کشور خواست تا بهصورت متمرکز بر این موضوع بهویژه در کلانشهرها تمرکز کند و در راستا اجرایی شدن آن، اقدام به فراخوان سرمایهگذاری شود.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز عنوان کرد؛
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژههای مدیریت پسماند شهرداری شیراز بااعتباری بالغبر ۱۰۰۰ میلیارد ریال با حضور وزیر کشور
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز گفت: عملیات اجرایی ۸ پروژه در حوزه مدیریت پسماند بااعتباری بالغبر هزار میلیارد ریال همزمان با سفر هیئت دولت به فارس و با حضور وزیر کشور آغاز و یا به افتتاح رسید.
روحالله خوشبخت در آیین افتتاح و بهرهبرداری پروژههای زیستمحیطی محل پردازش و دفع پسماندهای برمشور بااعتباری بالغبر هزار میلیارد ریال توسط شهرداری شیراز از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۸ پروژه در حوزه مدیریت پسماند بااعتباری بالغبر هزار میلیارد ریال همزمان با سفر هیئت دولت به فارس و با حضور وزیر کشور خبر داد و عنوان کرد: شهرداری شیراز با دارا بودن یکی از پیشرفتهترین و دقیقترین دستگاههای دفع پسماند در کشور در تلاش است با توسعه تخصصی سایت برمشور در راستای کاهش هر چه بیشتر عوارض و مشکلات ناشی از دفع پسماندهای شهری بکوشد.
به گفته رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز؛ خاکبرداری و عایقبندی سلول شماره ۵ دفن پسماند عادی و سلول شماره ۳ دفن پسماند عفونی و لا گون ذخیرهسازی رواناب بیوکم پوست در محل پردازش و دفن پسماند بروشور ازجمله پروژههایی است که باهدف دفن بهداشتی و مهندسی پسماند و کنترل شیرابه و جلوگیری از آلودگی آبهای زیرزمینی و خاک، افتتاح میشود و به بهرهبرداری میرسد.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح ۵ پروژهای پرداخت که عملیات اجرایی ساخت آنها آغاز میشود.
او جمعآوری و هدایت آبهای سطحی اطراف کارخانه پردازش از طریق کانال روباز به طول ۵۰۰ متر در محدوده کارخانه تفکیک پسماند سایت برمشور را یکی از این پروژهها برشمرد و گفت: هدف از اجرای این پروژه جلوگیری از ورود آبهای سطحی اطراف کارخانه پردازش پسماند به محوطه کمپوست و عدم تولید شیرابه است.
احداث درمانگاه به مساحت ۷۰ مترمربع در محل برمشور باهدف ارائه خدمات درمانی اورژانسی، احداث سوله سایبان دستگاه ترنر (هوادهی کود کمپوست) به مساحت ۱۱۰ مترمربع، اجرای دیوار بتنی پیشساخته اطراف سلول دفن پسماند عفونی به طول ۶۷۰ متر و ارتفاع ۲.۵ متر باهدف جلوگیری از ورود حیوانات و انتشار آلودگی و راهاندازی خط ۳ صنعتی پردازش و تفکیک صنعتی پسماند باهدف تفکیک و بازیافت پسماندهای خشک و تر از دیگر پروژههایی بود که عملیات اجرایی آنها به گفته خوشبخت در این آیین آغاز خواهد شد.