كشف بیش از 10 کیلو ترياك در گودال
فرمانده انتظامي شیراز از كشف 10 كيلو و 500 گرم ترياك و دستگيري 2 نفر در يكي از محلههاي اين شهرستان خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از سرهنگ “اسماعیل زراعتیان” در گفتوگو با خبرگزاری پليس، بیان کرد: مأموران کلانتری”15 قصرالدشت” شیراز با اقدامات فني و تخصصي مطلع شدند فردي در منزل خود اقدام به خريد و فروش ترياك ميكند كه موضوع را به صورت ويژه در دستور كار خود قرار دادند.
وي افزود: ماموران با هماهنگی مرجع قضايی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسي از آن منزل، 10 كيلو و 500 گرم ترياك که به طرز ماهرانهای در گودالی در گوشه حیاط خانه جاساز شده بود را کشف کردند.
فرمانده انتظامي شیراز با بيان اينكه در این خصوص 2 نفر دستگیر و براي سير مراحل قانوني روانه دادسرا شدند، تصريح كرد: شهروندان ميتوانند در صورت اطلاع از فعاليت سوداگران مرگ، آن را به پليس 110 گزارش دهند.
