» آرشیو » ۶۰ میلیارد ریال تسهیلات تولید و اشتغال به پارک فناوری سلامت شیراز تعلق می گیرد
آرشیو - شهرستان
کد خبر:12963 | ۸ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۱۸:۵۲

۶۰ میلیارد ریال تسهیلات تولید و اشتغال به پارک فناوری سلامت شیراز تعلق می گیرد

پرتو جنوب ۰

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و رییس پارک فناوری سلامت شیراز، از امضای تفاهم‌نامه ای میان این دانشگاه و صندوق کارآفرینی امید، با هدف حمایت از شرکت های مستقر در پارک یاد شده در راستای تقویت تولید و ایجاد اشتغال، خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمد هاشم هاشم پور» با بیان اینکه این برنامه با حضور دکتر «سید وحید حسینی» رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، گفت: ارزش مالی این تفاهم نامه سه ساله، ۶۰ میلیارد ریال است که نیمی از آن، آورده دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نیم دیگر از منابع صندوق کارآفرینی امید است.
او افزود: سقف اعطای تسهیلات به اشخاص حقوقی معرفی شده از سوی دانشگاه تا مبلغ پنج میلیارد ریال و بیشینه مدت بازپرداخت تسهیلات پرداختی با احتساب ۳ ماه تنفس، برابر ۳۶ ماه، با کارمزد چهار درصد مطابق با نرخ کارمزد تسهیلات قرض‌الحسنه اعلام شده توسط بانک مرکزی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×