پرونده انتخابات در فارس، به ایستگاه آخر رسید
رئیس ستاد انتخابات استان فارس با بیان اینکه ۱۵ نفر از منتخبین مردم راهی مجلس دوازدهم شده اند و سه نماینده دیگر در دور دوم انتخابات معرفی می شوند، از اتمام فرایند برگزاری انتخابات خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات استان فارس؛ اسماعیل قزل سفلی، صبح یکشنبه 13 اسفند ضمن قدردانی از حضور حماسه آفرین مردم فارس در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به اینکه با اعلام نتایج انتخابات در حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، پرونده انتخابات فارس به پایان رسید، اظهار کرد: از جمعیت بالغ بر پنج میلیون نفری فارس، ۳ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۸۲۲ نفر واجدین شرایط رای دادن بوده اند که از این تعداد یک میلیون و 598 هزار و 968 نفر در بزرگترین رویداد سال 1402 مشارکت کردند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری را مورد اشاره قرار داد و گفت: فارسی ها در روز یازدهم اسفند به حضرات آیات جناب آقای لطف اله دژکام با 726 هزار و 812 رای، جناب آقای احمد بهشتی با 607 هزار و 995 رای، جناب آقای علی اکبر کلانتری با 432 هزار و 810 رای، جناب آقای سید محمد علی مدرسی طباطبایی با 345 هزار و 365 رای و جناب آقای سیدعلیرضا دانا با 309 هزار و 429 رای، اعتماد کرده و آنان را برای هشت سال نمایندگی خود در مجلس خبرگان رهبری برگزیده اند.
وی در ادامه با بیان اینکه از 15 حوزه انتخابیه فارس، دو حوزه در دور دوم تعیین تکلیف خواهند شد، افزود: از حوزه انتخابیه آباده، بوانات، خرم بید و سرچهان جناب آقای رحیم زارع با 22570 رای، از حوزه انتخابیه اقلید جناب آقای مسلم صالحی با 14233 رای، از حوزه انتخابیه جهرم و خفر جناب آقای محمدرضا رضایی کوچی با 54535 رای، از حوزه انتخابیه داراب و زرین دشت جناب آقای محمد جواد عسکری با 42010 رای، از حوزه انتخابیه سروستان، کوار و خرامه جناب آقای غلامرضا توکل شوریجه با 20526 رای، حوزه انتخابیه فسا جناب آقای حسنعلی محمدی با 14736 رای، حوزه انتخابیه فیروزآباد، فراشبند و قیروکارزین جناب آقای محمد مهدی فروردین با 36664 رای به دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی راه یافتند.
وی ادامه داد: در حوزه انتخابیه لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم جناب آقای علاءالدین بروجردی با 39924 رای، حوزه انتخابیه لامرد و مهر جناب آقای سید موسی موسوی با 25167 رای، حوزه انتخابیه نی ریز، استهبان و بختگان جناب آقای فرهاد طهماسبی با 33515 رای، حوزه انتخابیه کازرون و کوه چنار جناب آقای غلامرضا دهقان ناصرآبادی با 38613 رای اعتماد مردم حوزه های انتخابیه را برای نمایندگی چهارساله خود در مجلس شورای اسلامی جلب کرده اند.
رییس ستاد انتخابات فارس با بیان اینکه ازحوزه انتخابیه شیراز و زرقان جناب آقای روح الله نجابت با 78 هزار و 351 رای و جناب آقای جعفر قادری با 59 هزار و 62 رای در مجلس دوازدهم هم حاضر هستند، گفت: با توجه به اینکه سایر داوطلبین بیش از 20 درصد آراء را کسب نکرده اند، بنابراین جناب آقای علیرضا پاک فطرت با 56 هزار و 329 رای، جناب آقای ابراهیم عزیزی با 52 هزار و 773 رای، جناب آقای سید اسماعیل حسینی با 49 هزار و 11 رای و جناب آقای رحمت الله مرزوقی با 47 هزار و 341 رای در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم برای تصدی دو کرسی دیگر حوزه شیراز و زرقان در مرحله دوم رقابت خواهند کرد.
وی همچنین به نتیجه حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد هم اشاره کرد و خاطر نشان ساخت: تکلیف نماینده مردم در شهرستان های مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد در مجلس دوازدهم در مرحله دوم انتخابات مشخص می شود و جناب آقای اسفندیار عبداللهی با 18 هزار و 598 رای و جناب آقای سیروس سجادیان با 14 هزار و 530 رای در این مرحله با یکدیگر رقابت می کنند.
