» آرشیو » جایزه دکتر تقی ابتکار به انجمن میراث پریشان کازرون اختصاص یافت
آرشیو - شهرستان
کد خبر:1550 | ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۲۵

جایزه دکتر تقی ابتکار به انجمن میراث پریشان کازرون اختصاص یافت

پرتو جنوب ۰

هجدهمین دوره جایزه دکترتقی ابتکار، برندگان خود را شناخت.
به گزارش خبرنگار پرتو جنوب، این انجمن در بخش تلاشگران مردمی این انجمن به دلیل برنامه های حرفه ای و مدون خود در حوزه آموزش کودکان و نوجوانان در قالب دو کارگروه جوانه ها و یاوران پریشان توانست نظر هیئت داوران را جلب کرده و جایزه این بخش را نصیب خود کند.
گفتنی است این جایزه از معتبرترین و قدیمی ترین جوایز ملی محیط زیستی است که برای بزرگداشت دکتر تقی ابتکار اولین رییس سازمان محیط زیست بعد از انقلاب هر سال و به همت خانواده ایشان برگزار می شود.
متولی این جایزه بنیاد صلح و محیط زیست به مدیریت دکتر معصومه ابتکار است.
انجمن میراث پریشان کازرون بنا بر اصل همیشگی خود دستیابی به این موفقیت را مدیون خانواده هایی می داند که برای تعلیم و تربیت محیط زیستی فرزند خود به اعضای کوشا و پراخلاص این انجمن اعتماد کرده و برنامه های کارگروه جوانه ها و یاوران پریشان را گام به گام همراهی کرده اند.
خبرنگار: الهام ضرغام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×