» آرشیو » لغو عمل جراحی پیوند قرنیه یک بیمار در بیمارستان خلیلی شیراز، از شایعه تا واقعیت
آرشیو - شهرستان
کد خبر:2260 | ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۱۹

لغو عمل جراحی پیوند قرنیه یک بیمار در بیمارستان خلیلی شیراز، از شایعه تا واقعیت

پرتو جنوب

در پی انتشار مطلبی در فضای مجازی مبنی بر لغو عمل جراحی پیوند قرنیه یک بیمار در بیمارستان خلیلی شیراز، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص توضیح داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «مهرداد شریفی» در این باره گفت: نخستین مراجعه این بیمار به بیمارستان خلیلی، در تاریخ بیست و ششم آبان سال ۱۴۰۱ و به علت ضربه به چشم راست بوده است.

او با بیان اینکه بیمار در آن زمان دو بار تحت عمل جراحی ترمیم چشم و شبکیه قرار می گیرد، افزود: پس از آن نیز در تاریخ های متعدد برای معاینه های پس از عمل به این مرکز، درمانگاه پوستچی و مطب پزشک معالج مراجعه داشته است.

دکتر شریفی ادامه داد: با توجه به وضعیت چشم بیمار در روزهای گذشته و معاینه های پزشکان متخصص، پیوند قرنیه و تخلیه روغن سیلیکون برای بیمار تجویز می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به انجام مشاوره های لازم برای بیمار در خصوص احتمال موفقیت عمل و میزان بهبود بینایی او از سوی پزشکان متخصص، ادامه داد: با توجه به ظرفیت بیمارستان و نحوه دریافت قرنیه که به صورت اهدا از متوفی خواهد بود، زمان برای عمل مشخص می شود.

او افزود: در تاریخ مقرر برای انجام جراحی این بیمار، به علت مراجعه یک کودک چهار ساله به بیمارستان و تشخیص پزشک فوق تخصص، مبنی بر پارگی چشم و شرایط حاد و خطر از دست دادن بینایی این کودک، سه عمل جراحی الکتیو در زمان یاد شده لغو می شود که جراحی این بیمار نیز از جمله سه مورد لغو شده بوده است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد: در پی شرایط اورژانسی پیش آمده در روز چهارشنبه، بیستم اردیبهشت‌ سال جاری، به این بیمار اطلاع داده می شود که جراحی او لغو و به تاریخ پنجشنبه، بیست و هشتم اردیبهشت ۱۴۰۲ موکول شده است.

دکتر شریفی در خصوص هزینه های اعلام شده از سوی بیمار نیز موارد مطرح شده در فضای مجازی را غیر واقعی و به دور از استانداردهای تعرفه ای در مراکز دولتی عنوان کرد و افزود: بر اساس مستندات موجود، بیمار برای عمل نخست که ترمیم اولیه پس از پارگی بوده مبلغ ۵۶۰ هزار تومان، همچنین عمل دوم مربوط به شبکیه، مبلغ یک میلیون و سیصد هزار تومان به صندوق بیمارستان پرداخت کرده است.

دکتر شریفی ادامه داد: در خصوص عمل سوم او که جزو اعمال الکتیو محسوب می شود نیز، مبلغ یک میلیون و پانصد هزار تومان به صندوق بیمارستان و چهار میلیون تومان به حساب بانک قرنیه استان واریز شده است.

او اظهار کرد: مطابق راهنماهای بالینی، انجام تمامی اعمال تشخیصی و درمانی، به عهده پزشک و تیم درمان است که در خصوص این بیمار نیز کادر درمان، فرد را به طی این فرآیند دعوت کرده، اما همکاری لازم در این زمینه از سوی او صورت نگرفته است.

دکتر شریفی با بیان اینکه برخی رسانه های معاند این موضوع را به گونه ای نامعتبر و دور از واقعیت انعکاس داده اند، از مردم خواست تا اخبار را از رسانه های رسمی و معتبر دریافت کنند.

Print Friendly, PDF & Email
  • ×