» آرشیو » کشف بیش از 99 کیلو حشیش در عمليات مشترك پليس داراب و البرز
آرشیو - حوادث
کد خبر:10274 | ۴ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۱۳:۳۹

کشف بیش از 99 کیلو حشیش در عمليات مشترك پليس داراب و البرز

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامي استان فارس گفت: در عمليات مشترك پليس مبارزه با مواد مخدر استان‌ البرز و شهرستان داراب، 99 كيلو و 200 گرم حشيش كشف شد.
به گزارش پرتو جنوب، سردار رهام‌بخش حبيبي در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه خبري پليس، بيان داشت: در راستاي طرح مبارزه با سوداگران مرگ، ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر استان البرز با اقدامات فني و تخصصي مطلع شدند فردي با يك دستگاه وانت مزدا در محور “بندرعباس-شيراز” در حال انتقال يك محموله ترياك است كه موضوع به صورت ويژه در دستور كار پليس فارس قرار گرفت.
وي افزود: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان داراب پس از هماهنگي با مرجع قضايي به این محور اعزام و با برپايي تور ايست و بازرسي موفق شدند خودرو را شناسايي و آن را با اقدامات فني و تخصصي متوقف كنند.
فرمانده انتظامي استان تصريح كرد: در بازرسي از اين خودرو 99 كيلو و 200 گرم مواد مخدر از نوع حشيش كه به صورت كاملا حرفه‌اي در قسمت‌هاي مختلف جاسازي شده بود كشف شد.
سردار حبيبي با اشاره به اينكه در اين خصوص راننده دستگير و براي سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي و از آن طريق روانه زندان شد، از مردم خواست هرگونه مورد مشکوک را سريعا به سامانه فوريت‌هاي پليسي 110 اطلاع و پليس را در مبارزه با سودا گران مرگ ياري رسانند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×