گرده افشانی نخلستان های کازرون ادامه دارد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: گرده افشانی نخلستان ها از مهمترین فعالیتهای تخصصی برای تولید خرمای مرغوب و اقتصادی بوده و نقش مهمی در افزایش تولید و کیفیت محصول خرما دارد و تاکنون نیمی از نخلستان های شهرستان گرده افشانی شده است.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون، فرهمند آقایی افزود: دمای هوا، زمان مناسب گرده افشانی، نوع و میزان دانه گرده مصرفی از عوامل موثر در یک گرده افشانی موفق می باشد و در شهرستان از اواخر اسفند ماه آغاز و تا اواخر فروردین ادامه خواهد داشت.
آقایی بیان کرد: شهرستان کازرون با سطحی حدود ۷۲۰۰ هکتار باغات نخیلات از قطب های مهم تولید خرما در استان به شمار می رود و مهمترین ارقام تولیدی شهرستان کازرون کبکاب و زاهدی است و نیز برخی ارقام تجاری از جمله مجول در حال توسعه می باشند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون تصریح کرد: گرده افشانی عملیات بسیار مهمی است که باید توسط افرادی مسلط به عملیات گرده افشانی و ماهر صورت پذیرد.
وی در ادامه گفت: توصیه میشود در روزهایی که احتمال بارندگی وجود دارد، گرده افشانی انجام نشده و به روز دیگری موکول شود، چون عمل گرده افشانی موفق نخواهد بود و ممکن است باغدار مجبور به تکرار عملیات شود.