۱۴ هزار نفر مسافر نوروزی در مدارس کازرون ساکن شدند
از آغاز به کار ستاد اسکان نوروزی آموزش و پرورش کازرون، تا پایان ۱۵ فروردینماه و سفرهای نوروزی، بیش از ۱۴ هزار نفر مسافر در کازرون اسکان یافتند که حدود ۲ هزار خانوار را در برداشت و البته بخش دیگر نیز شامل رزرو اینترنتی میشود.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کازرون، ستاد اسکان نوروزی آموزش و پرورش کازرون در ایام نوروز ظرفیتی بیش از ۱۶۰۰ نفر مسافر به طور همزمان در روز با تجهیز بیش از ۴۰ مدرسه و ۳۲۰ اتاق را فراهم ساخته بود.
همچنین با پایان یافتن کار ستادهای نوروزی ۱۴۰۴ در استان فارس تعداد ۷۵۹هزار و ۹۶۸ نفر در قالب ۱۷۵هزار و ۵۲۸ خانواده و در مجموع دو میلیون و ۱۲۵ هزار و ۵۱ نفر روز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش فارس اسکان داده شدند.
گفتنی است استان فارس امسال برای نهمین سال پیاپی رتبه نخست کشور را در اسکان مهمانان نوروزی در مدارس به خود اختصاص داد.
امسال حدود ۱۰ هزار و ۶۱۲ کلاس درس در یکهزار و ۳۲۴ مدرسه در سراسر فارس برای اسکان مهمانان نوروزی پیش بینی شد که ۸۰ درصد ظرفیت پذیرش مدارس فارس برای اسکان نوروزی مسافران به رزرو اینترنتی اختصاص یافت.
قابل توجه اینکه بیشترین فراوانی مهمان اسکان یافته در مدارس استان به ترتیب مربوط به استان های اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، تهران، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، همدان، لرستان، خوزستان و آذربایجان غربی بوده است.
از سویی شهرهای شیراز، مرودشت، کازرون، لارستان، جهرم، خرمبید و زرقان به ترتیب بیشترین اسکان مهمان نوروزی را در مدارس به خود اختصاص دادند.
همچنین امسال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از فرهنگیان استان به عنوان عوامل اجرایی در پایگاههای پذیرش و اسکان مهمانان نوروزی در سراسر فارس مشغول به فعالیت بودند.
از طرفی ۶۷ پایگاه پذیرش مهمانان نوروزی آموزش و پرورش فعال شد که ۶ پایگاه آن در شهر شیراز و ۶۱ پایگاه در سراسر استان بود که مدارس و کلاس های درس محل اسکان برای میزبانی از مهمانان نوروزی به امکانات رفاهی مانند: فرش، پتو، و عمدتا یخچال و تلوزیون تجهیز شدند.
رییس ستاد اسکان مهمانان نوروزی آموزش و پرورش استان فارس گفت: در این زمینه ۵هزار دستگاه یخچال، ۱۹ هزار تخته فرش و۹۰۰ دستگاه اجاق گاز و۷۰۰ دستگاه تلویزیون در مدارس قرار داده شدند و کلاسهای محل اسکان مهمانان نوروزی بر اساس خدمات و امکانات فراهم شده در سه سطح ویژه، الف و ب دسته بندی شده بودند.