» حوادث » ۱۳  فقره سرقت در پرونده متهم
حوادث
کد خبر:38134 | ۱۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۰:۴۵

۱۳  فقره سرقت در پرونده متهم

پرتو جنوب

رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری یک متهم و کشف ۱۳ فقره سرقت به عنف از وی در کلانشهر شیراز خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “کاووس حبیبی” اظهار داشت: در پی وصول چند فقره پرونده سرقت به عنف از شهروندان در سطح شهر شیراز، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در بررسی های لازم مشخص شد که متهمان پس از شناسایی محل های خلوت و بدون تردد در طول روز با استفاده از خودرو پژو ۴۰۵ و به همراه داشتن سلاح گرم اقدام به اخاذی و سرقت به عنف از شهروندان می کرده اند.

رئیس پلیس آگاهی استان فارس تصریح کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، در این خصوص هویت یکی از سارقان شناسایی و در مخفیگاهش دستگیر شد.

سرهنگ حبیبی با اشاره به اینکه متهم در تحقیقات به ۱۳ فقره سرقت به عنف با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کرد، گفت: در بازرسی از مخفیگاه این متهم، تعدادی کارت بانکی مسروقه متعلق به مالباختگان کشف شد.

وی با اشاره به تلاش در خصوص شناسایی و دستگیری متهمان متواری این پرونده، افزود: در این رابطه مالباختگان شناسایی و متهم با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.

  • ×