کشف بيش از 31 کیلو مواد مخدر در کازرون
فرمانده انتظامي کازرون از دستگیری سوداگر مرگ و كشف 31 کیلو و 900 گرم مواد مخدر خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ اسماعیل زراعتیان در گفتوگو با پايگاه خبري پليس، اظهار داشت: ماموران انتظامي كازرون با اقدامات فني و تخصصي مطلع شدند فردي با سواري پژو در حال انتقال محموله مواد مخدر در محور مواصلاتي پل آبگينه به سمت روستاي كرهاي ميباشد كه شناسايي و توقيف خودرو در دستور کار پليس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامي سريعا با هماهنگي قضايي به محور مورد نظر اعزام و خودرو پژو پارس را شناسايي و با اقدامات فني و تخصصي موفق شدند آن را توقيف كنند.
فرمانده انتظامي کازرون با بيان اينكه در بازرسي از اين خودرو 31 کیلو و 900 گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و راننده نیز دستگیر شد، گفت: قاچاقچي حرفهاي براي سير مراحل قانوني روانه دادسرا شد.
سرهنگ زراعتيان بیان داشت: مقابله با توزيع کنندگان مواد مخدر جزء اولويتهاي کاري مجموعه انتظامي ميباشد و پلیس با این بلای خانمان سوز که زمینهساز سایر جرائم میباشد مبارزه خواهد کرد.

