معاون رئیس جمهور: موتور محرک استان فارس، خدمات پزشکی است
معاون رئیس جمهور در آئین بهره برداری از بیمارستان بوستان با بیان توانمندی های حوزه سلامت فارس، خدمات پزشکی را موتور محرک استان توصیف کرد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «حمید پورمحمدی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در این آئین ضمن قدردانی از مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عوامل اجرایی و تمامی دست اندرکاران بهره برداری از این مرکز آموزشی درمانی، آن را هدیه ای به مردم استان فارس دانست که بدون چشمداشت مالی و با هدف رفع نیاز مردم به خدمات سلامت راه اندازی شده است.
او همجواری بیمارستان بوستان با بیمارستان سوانح سوختگی و ترمیمی حضرت امیرالومنین(ع) و پروژه ساخت بیمارستان حضرت خاتم الانبیاء(ص) و همچنین در نزدیکی با بیمارستان پیوند اعضای بوعلی سینا را یک قطب بیمارستانی در شیراز برشمرد که به دلیل دور بودن از شرایط ترافیک مرکز شهر، زیرساخت مناسبی برای دسترسی هرچه بهتر مردم به خدمات درمانی محسوب می شود.
این مقام مسوول راه اندازی مجموعه های پزشکی و دانشگاهی در جوار شهر صدرا را نیز فرصت مطلوبی ارزیابی کرد که آن را در بین شهرهای اقماری، پیشتاز می سازد.
دکتر پورمحمدی همچنین به «شهر سلامت شیراز» به عنوان پروژه ای نیازمند توسعه اشاره کرد که در صورت تقویت و تبدیل شدن به منطقه ویژه، زمینه جذب نیروی جوان کشور را فراهم آورده و ضمن کاهش بار مهاجرت قشر تحصیل کرده به ویژه در حوزه سلامت، به عنوان نیروی محرکه ای برای توسعه فارس عمل می کند.
معاون رئیس جمهور مهمترین محور خدمات صادراتی ایران در حوزه شرکت های دانش بنیان را خدمات پزشکی برشمرد که درآمدزایی بالایی دارد و گفت: باید در این مسیر قدم برداریم و شیراز در زمینه از ظرفیت مناسبی برخوردار است.
دکتر پورمحمدی با بیان اینکه هر خدمتی برای توسعه امر بهداشت و درمان نیاز باشد، دولت کوتاهی ندارد، ادامه داد: به لطف الهی و تلاش همکاران در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مسوولان استانی، این بیمارستان به بهره برداری رسید و کمبودهای موجود نیز با اختصاص اعتبار لازم، برطرف می شود.
او شیراز را قطب پزشکی و موتور محرکه استان را خدمات پزشکی دانست و با اشاره به پیش بینی ارائه خدمات اعصاب و روان در این مرکز آموزشی درمانی، آن را زیرساخت مناسبی برای خدمت رسانی به این گروه از بیماران در شیراز و استان های اطراف برشمرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد: تلاش داریم پروژه های نیمه تمام تکمیل شود و بیمارستان های جدید جایگزین بیمارستان های فرسوده شود؛ برای برنامه ریزی در بیمارستان های دولتی، منابع خاصی نیاز است و باید از همه ظرفیت های کشور استفاده کرد.
دکتر پورمحمدی در بخش دیگری از صحبت های خود انتخاب نام بوستان، اثر ماندگار سعدی علیه الرحمه، شاعر نام آوازه شیرازی برای این مرکز آموزشی درمانی را انتخابی شایسته دانست.
ضرورت تقویت زیرساخت های درمانی شیراز
نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز نیز در این آئین شیراز را قطب پزشکی کشور معرفی کرد و گفت: امیدواریم چالش های حوزه درمان و آموزش پزشکی شیراز و استان رفع شود.
آیت الله «لطف الله دژکام» بیمارستان نمازی شیراز را یکی از بزرگترین و مجهزترین بیمارستان های کشور دانست که پزشکان بسیاری را در خود پرورش داده است که به دلیل حجم بالای مراجعه روزانه با چالش های بسیاری روبرو است و رفع این چالش ها را نیازمند نگاه ویژه مسوولان عنوان کرد.
بیمارستان بوستان، با ۲۸۹ تخت بیمارستانی، در زمینی به مساحت ۳۷ هزار متر مربع، با زیربنای ۳۳ هزار متر مربع در چهار طبقه و با ارزش ۲۰ هزار میلیارد ریال، در منطقه غرب شیراز احداث شده است.
این مرکز آموزشی درمانی با حضور دکتر «سید حمید پورمحمدی» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه؛ دکتر «حسینعلی امیری» استاندار فارس؛ آیت الله «لطف الله دژکام» نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز؛ دکتر «سید علاء الدین کراماتی» فرماندار شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امام جمعه، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر صدرا، جمعی از مسوولان استانی، معاونان و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به چرخه خدمت رسانی به مردم شیراز پیوست.