» بازار » کسر آنی مالیات از خریدهای کارتخوان آغاز شد
بازار
کد خبر:56859 | ۶ آذر ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۴

کسر آنی مالیات از خریدهای کارتخوان آغاز شد

پرتو جنوب ۰

از ابتدای دی ماه کسر آنی مالیات از تراکنش دستگاه های کارت خوان برای ۱۷۷ رستوران و کافه در تهران آغاز خواهد شد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از همشهری آنلاین، از اول دی‌ماه، مرحله نخست اجرای تبصره (۱) ماده (۱۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده با محوریت «کسر۸ درصد از تراکنش‌های کارت‌خوان» آغاز می شود. در این مرحله، برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و گروهی از رستوران‌های نسبتا لوکس به‌عنوان نخستین مشمولان طرح، تحت پوشش این سازوکار قرار گرفته‌اند.

بر اساس اعلام مسئولان سازمان امور مالیاتی، در فاز ابتدایی طرح، ۸ درصد از مبلغ خرید مشتریان به‌صورت علی‌الحساب از تراکنش‌ها کسر و مانده وجه به پذیرنده کارت‌خوان واریز می‌شود.

این اقدام در چارچوب تفاهم مشترک سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی آغاز شده و با هدف شفاف‌سازی مبادلات، جلوگیری از فرار مالیاتی و اجرای دقیق قانون مالیات بر ارزش افزوده دنبال می‌شود.

هماهنگی میان بانک مرکزی و این سازمان، مسیر اجرای طرح را برای کسب‌وکارها تسهیل خواهد کرد و مانع ایجاد اختلال در جریان عادی پرداخت و دریافت مشتریان می‌شود.

بررسی‌ ها نشان می‌دهد که در مرحله نخست، حدود ۱۷۵ کافه و رستوران در محدوده تهران و شمیرانات در فهرست گروه‌های مشمول قرار گرفته‌اند. یک رستوران زنجیره ای در کیش نیز مشمول این فراخوان شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×