» شهرستان » اجرای حکم قلع و قمع ۶۰ اصله نهال در اراضی منابع ملی کازرون
شهرستان
کد خبر:61507 | ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۱۱

اجرای حکم قلع و قمع ۶۰ اصله نهال در اراضی منابع ملی کازرون

پرتو جنوب 0

حکم قلع و قمع ۶۰ اصله نهال تازه کاشته شده در اراضی منابع ملی شهرستان کازرون به مرحله اجرا درآمد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کازرون؛ در راستای اعمال قانون نسبت به سودجویان غیرقانونی در تصرف اراضی منابع ملی و همچنین جلوگیری از ادامه و گسترش تصرفات در اراضی مذکور تعداد ۶۰ اصله نهال که به تازگی در اراضی منابع ملی کاشت شده بود با حکم مقام قضایی مورد قلع و قمع قرار گرفت.
علی دهقانی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کازرون گفت: این جرم در سطح اراضی منابع ملی پلاک خشت از توابع این بخش به میزان دوهزار مترمربع واقع گردید که پس از هماهنگی و اخذ دستور از مقام قضایی حکم قلع و قمع در مورد نهال های موصوف به اجرا گذاشته شد.
وی اظهار داشت: در این عملیات ماموران کلانتری خشت و یگان‌ حفاظت این اداره حضور داشتند و پرونده متناسب با این جرم برای تعقیب کیفری متهم تنظیم و به مرجع قضایی ارسال گردید.

بیشتر بخوانید:

قلع و قمع ۴۰ اصله نهال مرکبات و نخیلات در اراضی منابع ملی شهرستان کازرون

دهقانی خاطرنشان کرد: با این اقدام به موقع و درخور توجه،از توسعه تصرف اراضی منابع ملی به مساحت دو هزار مترمربع پیشگیری و جلوگیری به عمل آمد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کازرون در خاتمه از طبیعت‌ دوستان و اقشار مختلف درخواست کرد تا برای حفاظت هرچه مطلوبتر در صورت اطلاع یا مشاهده هرگونه تخلف در عرصه‌های منابع ملی به ویژه وقوع حریق در سطح مراتع و جنگل‌ها موضوع را بلافاصله از طریق شماره تلفن شبانه‌روزی ۱۵۰۴ گزارش نمایند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×