در ۶ ماهه نخست امسال؛ تحقق ۱۰۶ درصدی جوجه ریزی مرغ گوشتی در شیراز
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از تحقق ۱۰۶ درصدی جوجه ریزی در واحد های پرورش مرغ گوشتی این شهرستان در ۶ ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در طول فصول بهار و تابستان مجوز جوجه ریزی برای بیش از ۸ میلیون و ۱۹۷ هزار قطعه صادر شده است.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی با اذعان به اینکه تعهد جوجه ریزی ماهانه ی این شهرستان بیش از یک میلیون و ۲۷۸ هزار قطعه است، تصریح کرد: این شهرستان با ۹۰ واحد مرغداری گوشتی، ظرفیت جوجه ریزی بیش از سه میلیون و ۳۹۹ هزار قطعه را در هر دوره دارا می باشد.
به گفته وی؛ در بازه زمانی مذکور ۳۲۹ مجوز جوجه ریزی برای واحد های پرورش مرغ گوشتی صادر شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه جوجه های یک روزه ی مورد استفاده در واحد های پرورش از نژاد های آرین، راس، کاپ و آربراکرز بوده اند، افزود: برآورد می شود بیش از ۱۸ هزار و ۷۴۵ تن مرغ در این شهرستان تولید و روانه کشتارگاه های مختلف شده است.
میرزایی با تاکید بر نقش خطیر جهاد کشاورزی در تأمین امنیت غذایی جامعه و اجرای سیاست های سازمانی اظهار کرد: به جهت افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و تولید حداکثری گوشت مرغ، همکاری با شرکت های تعاونی و زنجیره های تولید گوشت مرغ فعال شهرستان شیراز مد نظر بوده است.
او می افزاید: شرایط بازار مصرف، روند نسبتا مناسب دریافت نهاده ها، بارگیری و تخلیه به موقع واحدهای مرغداری، همکاری و همدلی زنجیره تولید مرغ در شهرستان، همچنین همکاری اتحادیه و تشکلهای مربوطه و مرغداران شهرستان از جمله عوامل تحقق بالاتر از تعهد جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ به شمار می آید.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز نیاز روزانه مرغ گرم این شهرستان را حدود ۱۲۰ تن اعلام و ابراز کرد: بهبود زیرساخت های لازم در واحد های تولید گوشت مرغ و تخم مرغ، به جهت افزایش بهره وری و تولید و تامین نیاز جامعه، موضوعی است که آن را از طریق طرح هایی همچون نفوذ دانش در واحد ها دنبال می کنیم.