درخواست واریز ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از رییس بانک مرکزی با اسناد جعلی
سخنگوی قوه قضائیه از دستگیری جاعلی که مدعی شده بود از طرف یک مقام اقتصادی است، خبر داد و گفت: این فرد با نامه جعلی درخواست واریز ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به حسابش را کرده بود.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری مهر، نشست خبری ویژه و فوقالعاده اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه امروز شنبه ۱۴ مهرماه برگزار شد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در دوره تحول قضائی با ریاست محسنی اژه ای بحث پرداختن به مبارزه با فساد یک رویکرد جدید چه در درون قوه چه در پیرامون آن را به دنبال داشته و برخورد سریع با کسانی که مسیر ارزشها را با چالش رو به رو میکنند در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: با وجود افراد شیادی که به نام افراد صاحب منصب با استفاده از شهرت بعضی افراد با اتخاذ عناوین نسبت به کلاه گذاشتن بر سر مردم اقدام میکنند برخورد میشود این افراد علاوه بر اخاذی و خوردن مال مردم به نوعی اثر مخربی را در جامعه میگذارند و منجر به کاهش اعتماد عمومی جامعه میشود.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: در استان فارس فردی با جعل برخی از اسناد رسمی مدعی شده است که از طرف یکی از مقامهای بلندپایه کشور بوده که در امور اقتصادی فعالیت میکرده است. این فرد یک فقره نامه جعلی به رئیس کل بانک مرکزی ارائه داده است و در آن نامه دستور واریزی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به حساب شخصیاش درخواست کرده که ناکام شده است.
وی بیان داشت: با پیگیریهای به عمل آمده فرد شناسایی و دستگیر شده که پرونده در حال رسیدگی است.
وی گفت: پرونده دیگری در استان البرز است که فرد با جعل عناوین دولتی مبادرت به اخذ وجوهات از مردم داشته، این شخص موفق شده در یک مورد از اصحاب یکی از پروندهها به مبلغ ٣۵ میلیارد تومان اخذ کند، همچنین مبادرت به نوشتن نامهای از سمت دادگستری البرز کرده که موضوع کشف و متهم بازداشت شده است.
وی افزود: در تهران نیز فردی با عنوان مشاور رئیس جمهور اقدام به تشکیل یک باند خطرناک در قالب کلاهبرداری در پوشش خیریه و امور مذهبی داشته، با نزدیک شدن به مسئولین صاحب منصب و با ادعای جعلی و غصب عناوین هدف کلاهبرداری داشته است، این پرونده نیز در حال رسیدگی است.
جهانگیر گفت: یک باند در استان اصفهان با اعمال نفوذ در پروندههای قضائی مبلغ ٩٠٠ میلیون تومان اخذ کرده، نامههایی را جعل میکردند و در اختیار مال باختگان قرار میدادند، در بررسیها نشان داد با تأسیس یک مؤسسه غیرقانونی بنام «عدالت گستر دادگر»، با همکاری تعدادی وکیل و اشخاص عادی با مانورهای متقلبانه تلاش به فریب افراد میکردند.این افراد شناسایی و دستگیر شدند، در دستگیری مقادیر قابل توجهی از اسناد جعلی دولتی همچنین سلاح کشف شد. همچنین تحت عنوان برنده شدن افراد در مناقصات به افراد نزدیک میشدند در یک مورد بیش از ٢٠٠میلیون تومان اخذ کردند تا فرد برنده مناقصه شود. همچنین مدارک جعلی برای اتباع داشتند برای هر گواهی ۵٠ میلیون تومان دریافت میکردند. محورهای حمل سلاح برای افراد تهیه میکردند و از هر فرد حداقل ۶میلیون تومان دریافت میکردند.حداقل ١٠٠ نفر را برای صدور مجوز حمل سلاح اخذ پول داشتند.
وی افزود: برای حل و فصل نیز از یک نفر ١ میلیارد و ٢٠٠ میلیون تومان اخذ کردند. این افراد شناسایی و دستگیر شدند.
شناسایی و بازداشت باند «دکتر» با ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضائی
جهانگیر همچنین بیان داشت: ۳ وکیل دادگستری (۲ مرد و یک خانم) با دریافت مبالغ هنگفتی از خانوادههای زندانیان پروندههای سنگین مواد مخدر، مبالغی با ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضائی و اینکه میتوانند رأی به نفع زندانیان آنها بگیرند اخذ کردند.
وی بیان داشت: ۳ فرد این باند که در نزد زندانیان مواد مخدر معروف به باند دکتر بودند در بازداشت هستند. تلاش برای شناسایی مرتبطان آنها ادامه دارد.