» گوناگون » خانه خاص » مصرف شکر قهوه‌ای برای مبتلایان به دیابت محدودیت دارد
خانه خاص
کد خبر:54658 | ۱ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۷:۴۰

مصرف شکر قهوه‌ای برای مبتلایان به دیابت محدودیت دارد

پرتو جنوب ۰

به گزارش پرتو جنوب به نقل از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، بر اساس توضیحات دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف شکر قهوه‌ای برای افراد مبتلا به دیابت هیچ‌گونه استثنایی نسبت به شکر سفید ندارد و باید به اندازه محدود مصرف شود.

به طور کلی، هر قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای یا سفید حاوی حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات است، این کربوهیدرات‌ها از نوع ساده بوده و شاخص گلایسمی بالایی دارند، به همین دلیل منجر به افزایش ناگهانی قند خون می‌شوند. از این رو، توصیه می‌شود مصرف کربوهیدرات‌های ساده تا حد امکان کاهش یابد.

بیشتر بخوانید:

دیابت بی‌مزه؛ بیماری که با تشنگی بی‌پایان جان مبتلایان را تهدید می‌کند

در توضیح تفاوت این دو نوع شکر آمده است که شکر قهوه‌ای نیز از نیشکر به دست می‌آید و تنها مقدار اندکی مواد معدنی از جمله کروم دارد، در برخی مطالعات دیده شده که به دلیل وجود کروم – که به عنوان عامل تحمل گلوکز شناخته می‌شود – شکر قهوه‌ای ممکن است در کنترل قند خون اندکی بهتر از شکر سفید عمل کند، اما این تفاوت بسیار ناچیز است و توصیه نمی‌شود بیماران دیابتی در مصرف آن آزاد باشند.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تأکید کرده است که بیماران مبتلا به دیابت باید همواره مصرف انواع قند و شکر را تحت نظر متخصص تغذیه و در چارچوب رژیم غذایی کنترل‌شده انجام دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×