هزینه بستری بیش از ۳۰ میلیون ایرانی در «نظام ارجاع» رایگان میشود
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: وزیر بهداشت طی ابلاغیهای همه را مکلف کردند که هزینه بستری بیش از ۳۰ میلیون هموطن ایرانی رایگان باشد؛ البته طی این ابلاغیه بستری بیمارانی که در چهارچوب نظام ارجاع صورت می گیرد رایگان خواهد بود.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از ایسنا، دکتر سعید کریمی با اشاره به برگزاری همایش دو روزه معاونین درمان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، هدف از برگزاری این همایش را ارتقای خدمات درمانی به عموم مردم عنوان کرد.
وی رویکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت درمان را عدالت و تعالی نظام سلامت برشمرد و به موضوعات مطروحه و بحث شده در این همایش پرداخت.
کریمی، جوانی جمعیت، درمان زوجین نابارور، ارائه تسهیلات به زوجین در این خصوص و راه اندازی مراکز درمان ناباروری سطح ۲ و ۳ را از جمله موارد بحث شده در همایش معاونین درمان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه آبان ماه آخرین مهلت برای راه اندازی مراکز درمان ناباروری است، دانشگاه ها به سرعت این مراکز را راه اندازی کردند و اکنون بالای ۵۰ مرکز سطح ۲ ناباروری راهاندازی شده و مراکز ناباروری سطح ۳ نیز در همه مراکز استانهای کشور دایر است و در استان بوشهر نیز به زودی راهاندازی میشود.
معاون درمان وزارت بهداشت در مورد بستههای خدمات بیماران خاص و صعب العلاج نیز گفت: اعتبارات این صندوق از ۵ هزار میلیارد تومان به ۷ هزار میلیارد تومان افزایش داشته و ۱۰۰ نوع بیماری را نیز پوشش می دهد و در این همایش درباره اینکه بیماران چگونه در سیستم اطلاعات بیمارستان ثبت درخواست کنند و پرداخت ها چگونه انجام شود، تبادل نظر صورت گرفت.
وی بسته حفاظت مالی از بیماران را نیز از جمله محورهای بحث شده در نخستین روز از همایش معاونین درمان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی برشمرد و تصریح کرد: این بسته به منظور کاهش پرداخت از جیب بیماران است که دکتر عین اللهی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموز پزشکی طی ابلاغیه ای همه را مکلف کردند که هزینه بستری بیش از ۳۰ میلیون هموطن ایرانی رایگان باشد؛ البته طی این ابلاغیه بستری بیمارانی که در چهارچوب نظام ارجاع صورت می گیرد رایگان خواهد بود.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، کریمی با بیان اینکه بنا داریم تخت های توانبخشی را از ۸۰ به بیش از ۸۰۰ تخت افزایش دهیم، گفت: این موضوع در این همایش مورد بررسی و گفت و گو قرار گرفت.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گردشگری سلامت را نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در این همایش برشمرد و خاطرنشان کرد: درآمد فعلی ما از گردشگری سلامت یک میلیارد دلار بوده که می توانیم این درآمد را به ۵ الی ۶ میلیارد دلار برسانیم و اکنون ۲۷۰ مرکز دارای گردشگری سلامت وجود دارد.
کریمی ادامه داد: ارتقای خدمات اورژانس، نظارت بر مراکز درمانی، بسته مقیمی، ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، نظام ارجاع و پزشک خانواده نیز در این همایش مورد بررسی قرار گرفت.