» اجتماعی » آغاز چهارمین پویش سراسری خرید امن در فارس
اجتماعی
کد خبر:31757 | ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۲۷

آغاز چهارمین پویش سراسری خرید امن در فارس

پرتو جنوب ۰

رئیس پلیس فتا استان فارس از آغاز چهارمین پویش خرید امن از تاریخ ۲۴ شهریور لغایت ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۳ با شعار “خرید امن، حق شماست” و باهدف پیشگیری از آسیب های ناشی از کلاهبرداری مالی در فضای مجازی و ارتقاء آگاهی اجتماعی درخصوص شیوه صحیح خرید امن در فضای مجازی خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس, سرهنگ‌ “امیرحسین سلیمانی” اظهار داشت: پویش سراسری خرید امن با هدف جلوگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی و آسیب‌های ناشی از کلاهبرداری‌های مالی و آگاه سازی شهروندان با این نوع کلاهبرداری ها و همچنین نحوه خریدهای امن آنلاین از امروز همزمان در سراسر کشور در استان فارس نیز برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: در حین برگزاری این پویش پلیس فتا سعی بر این خواهد داشت تا در موضوعاتی مانند کلاهبرداری از طریق درج آگهی‌های جعلی در سایت‌های آگهی محور و درخواست بیعانه، آگهی‌های جعلی تحت عنوان کاریابی به منظور سوء استفاده از افراد جویای کار و پولشویی از طریق این افراد، داشتن خریدهای امن از طریق فضای مجازی و ارسال پیام‌های جعلی حاوی لینک‌های آلوده تحت عناوین مختلف، هم استانی‌های عزیز را با کمک این پوشش از این نوع کلاهبرداری‌ها آگاه نماید.
سرهنگ سلیمانی در ادامه افزود: با توجه به گستردگی فضای مجازی نقش رسانه‌ها در امر اطلاع رسانی این پویش و آگاه سازی کاربران فضای مجازی بسیار مهم می‌باشد و انشاالله با همراهی تمامی افراد فعال در حوزه رسانه های دیداری، شنیداری، نوشتاری و فضای مجازی در سطح استان با آگاه سازی و اطلاع رسانی بهتر و وسیع در پویش خرید امن قدمی محکم در راستای جلوگیری از مورد کلاهبرداری قرار گرفتن هموطنان برداشته خواهد شد.
این مقام سایبری به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد: حتما نکات لازم در خصوص خریدهای اینترنتی را رعایت کرده و در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک در فضای مجازی مواجه شدند، می‌توانند مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir و یا باشماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا گزارش کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×