» شهرستان » اشتغال ۲۰۰۰ نفر در فصل برداشت گردوی نی ریز
شهرستان
کد خبر:67283 | ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۲۱:۰۷

اشتغال ۲۰۰۰ نفر در فصل برداشت گردوی نی ریز

پرتو جنوب 0

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: سطح زیرکشت گردوی شهرستان ۳۷۰ هکتار است که پیش‌بینی می‌شود امسال قریب به ۲۹۰ تن گردو از ۲۴۰ هکتار باغ‌های مثمر نی‌ریز برداشت شود.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط‌ عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، نادر زارعی با بیان اینکه در سال جاری باوجود شرایط نامساعد جوی در مجموع نسبت به سال گذشته با افزایش تولید مواجه‌ایم؛ افزود: عمده محصول گردوی نی‌ریز در بخش مشکان این شهرستان تولید می‌شود که شامل ارقام محلی و پوست‌کاغذی است.

وی اظهارکرد: برداشت گردو از نیمه شهریورماه آغاز شده‌است و تا نیمه مهرماه ادامه دارد و حدود 2000 نفر در فصل برداشت، در باغ‌های این شهرستان مشغول به کار می‌شوند.

به‌گفته زارعی؛ با رویکرد تجاری‌سازی این محصول، می‌توان با طرح سرشاخه‌کاری درختان گردو و استفاده از ارقام جدید و پر‌محصول داخلی و خارجی مانند جمال، چندلر، فرانکت و هارتلی، عملکرد را در واحد سطح افزایش داد.
این مقام مسئول تصریح‌کرد: در حال حاضر یکی از مشکلات گردوکاران هزینه بالای برداشت به روش سنتی است که لزوم استفاده از ادوات مکانیزه، همچون شیکر را دوچندان می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×