توقیف بنز ۹۰ میلیاردی در شیراز؛ ماجرای پلاک خودروی لوکس چه بود؟
رئیس پلیس آگاهی استان فارس از توقیف سواری بنز قاچاق به ارزش 90 ميليارد ريال در شهرستان شیراز خبر داد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از خبرگزاری پلیس؛ سرهنگ “محمود حافظی” اظهار داشت: در راستای طرح برخورد با سارقان و همچنین مبارزه با کالای قاچاق، روز گذشته ماموران پلیس آگاهی استان حین گشتزنی در شهرک گلستان شیراز به یک خودرو بنز که در حال حرکت بود مشکوک و جهت بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.
وی افزود: پس از بررسیهای به عمل آمده مشخص شد پلاک نصب شده بر روي خودرو، متعلق به يک سواری بنز مدل 1978 میباشد.
رئیس پلیس آگاهی استان فارس با بیان اینکه کارشناسان ارزش خودروی قاچاق مکشوفه را 90 میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: راننده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.
بیشتر بخوانید:
باند خانوادگی مأمورنماها با 2 میلیارد اخاذی در شیراز متلاشی شد
سرهنگ “حافظی” از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه فعاليت غيرمجاز از جمله قاچاق و توزيع كالاهاي ممنوعه توسط افراد سودجو و فرصت طلب، موضوع را از طريق مرکز فوریتهای پلیسی 110 اطلاع دهند.
انتهای پیام/
