» شهرستان » دیدار چهره به چهره مسئولان برق منطقه ای فارس با شهروندان در حرم شاهچراغ(ع)
شهرستان
کد خبر:67189 | ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۰۶:۲۳

دیدار چهره به چهره مسئولان برق منطقه ای فارس با شهروندان در حرم شاهچراغ(ع)

پرتو جنوب 0

در راستای تقویت تعامل میان مردم و دستگاه‌های اجرایی و به‌ مناسبت هفته دولت، با هدف تسهیل دسترسی شهروندان به پاسخگویی مدیران، میز خدمت مسئولین استان در فضای معنوی حرم مطهر شاهچراغ (ع) برپا شد.

به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای فارس، در این برنامه که با هدف شنیدن مستقیم دغدغه‌های مردم و حل و فصل مسائل در محل برگزار شد، مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی استان در میز خدمت حضور یافتند. در این میان، شرکت برق منطقه‌ای فارس نیز با حضور معاون طرح و توسعه، مدیر دفتر حقوقی و نماینده واحد خدمات مشترکین، در کنار سایر همکاران دستگاه‌های اجرایی، به راهنمایی و پیگیری درخواست‌های مراجعان در حوزه زیرساخت‌های برق، مسائل حقوقی و خدمات مشترکین پرداختند.

این رویداد که در قالب برنامه‌های ویژه هفته دولت، بستری برای تعامل مستقیم میان مسئولان و جامعه فراهم کرد، امکان ارائه راهکارهای سریع و قانونی برای بسیاری از چالش‌های مطرح‌شده را میسر ساخت.

برپایی میزهای خدمت در اماکن مقدس و پرتردد، بخشی از رویکرد دستگاه‌های اجرایی در هفته دولت برای ارتقای شفافیت، کاهش فاصله میان مسئولان و مردم و تسریع در فرایند خدمت‌رسانی به شهروندان است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×