» حوادث » رفع تصرف 5 هزار متر اراضی ملی در زرین‌دشت
حوادث
کد خبر:42530 | ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۱۳

رفع تصرف 5 هزار متر اراضی ملی در زرین‌دشت

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامي زرین‌دشت با اشاره به وظيفه قانوني حفظ و حراست از اراضي ملي و جلوگيري از زمين خواري، گفت: 5 هزار متر مربع از اراضي ملي اين شهرستان با همکاري اداره راه و شهرسازی و دستگاه قضا رفع تصرف شد.

به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “رحمت‌اله ارجمندی” در گفت‌وگو با خبرگزاري پليس، در تشريح جزئيات اين خبر بیان کرد: کارکنان انتظامي زرین دشت با همکاري ماموران يگان حفاظت اراضی اداره راه و شهرسازی در راستاي صيانت و حراست از حقوق بيت المال، 5 هزار متر مربع از اراضي ملي که چندي پيش توسط افراد سودجو مورد تصرف قرار گرفته بود، را رفع تصرف کردند.

وي با اشاره به اینکه برابر نظر کارشناسان ارزش زمین‌های رفع تصرف شده 5 میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: حفظ و حراست از منابع طبيعي و مبارزه با زمين خواران از اولويت‌هاي پليس زرین‌دشت است و اين موضوع به صورت مستمر در دستور کار قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×