» آرشیو » مدیرعامل شرکت عمران صدرا: هرگونه معامله مسکن طرح نهضت ملی مسکن غیرقانونی است
آرشیو - شهرستان
کد خبر:1318 | ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۰۲

مدیرعامل شرکت عمران صدرا: هرگونه معامله مسکن طرح نهضت ملی مسکن غیرقانونی است

پرتو جنوب 0

واگذاری و نقل و انتقال مسکن ملی به غیر، تحت هریک از عناوین حقوقی، غیرمعتبر و ممنوع است و براساس مقررات پیگرد قانونی دارد.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت عمران صدرا، مهندس مهدی پوربهی، مدیرعامل شرکت عمران صدرا گفت: با توجه به اينكه پروژه‌هاي طرح‌هاي اقدام و نهضت ملي مسكن، در مراحل اوليه ساخت و ساز قرار دارند و متقاضيان آن نيز فاقد جانمايي واحد بوده و صرفاً ثبت نام انجام داده‌اند و تنها در صورت تكميل آورده متقاضي در طول مراحل ساخت و متناسب با پيشرفت فيزيكي پروژه، قرارداد واگذاري واحد مسكوني در مراحل پاياني ساخت و ساز با متقاضيان منعقد مي گردد و همچنين در صورت عدم واريز سهم آورده در هريك از مراحل، متقاضي رد درخواست و واريز هاي قبلي نيز به حساب ايشان عودت مي گردد، بنابراین نقل و انتقالِ ثبت نام در برنامه اقدام و نهضت ملي مسكن، غيرقانوني می‌باشد.
پوربهی با بیان اینکه طرح نهضت ملی مسکن فاقد امتياز قابل واگذاري و غيرقابل انتقال به غير مي باشد، تاکید کرد: متقاضیان واجد شرایط طرح نهضت ملی مسکن در شهر جدید صدرا توجه داشته باشند باتوجه به تبعات و مشکلات متعدد قضایی و اجتماعی که بعضا ممکن است برای فروشنده یا خریداران مسکن ملی به وجود آید واگذاری و انتقال مسکن ملی به غیر، تحت هریک از عناوین حقوقی، غیرمعتبر و ممنوع است و براساس مقررات پیگرد قانونی دارد.
او با بیان اینکه تاکنون هیچگونه دستورالعملی از هیئت محترم وزیران و همچنین وزارت راه و شهرسازی درخصوص نقل و انتقال واحدهای مسکن ملی ابلاغ نگردیده است، گفت: با توجه به تعهدات مالي و حقوقي متقاضيان به دولت، هرگونه نقل و انتقال ثبت نام واحدهاي مسكن حمايتي يا حق و حقوق ناشي از آن قبل از تسويه حساب كامل، تكميل بنا و صدور گواهي پايانكار ممنوع بوده و درصورت اقدام متقاضی به واگذاری به غیر، علاوه بر اقدام قانونی علیه افراد متخلف، ثبت نام متقاضی اولیه لغو و افراد خریدار نیز از هیچ حقوقی بهره‌مند نخواهند شد.
مدیرعامل شرکت عمران صدرا با بیان اینکه مراتب طی نامه شماره 26/02/78 مورخ 1402/01/14 به مشاورین املاک شیراز و صدرا ابلاغ گردیده است، تاکید کرد: مشاورین املاک باید از ثبت هرگونه معامله و نقل و انتقال این واحدها به صورت جدی خودداری نمایند.
متقاضیان مسکن ملی در شهر صدرا 191 هزار و 429 نفر بودند که از این تعداد 63 هزار و 347 نفر تایید نهایی شده اند و تاکنون برای ساخت حدود 17 هزار واحد مسکونی با سازندگان قرارداد بسته شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×