اجراي برنامههاي ورزشی به مناسبت هفته انتظامی در شيراز
معاون تربيت و آموزش پليس فارس، گفت: آمادگي جسماني زمينهساز اجراي بهتر ماموريتهاي پليس است و يكي از اهداف مهم در فراجا توجه به ورزش است.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از پايگاه خبري پليس، در چهارمين روز از هفته انتظامي صبح امروز با حضور معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان، نمايندگان اداره ورزش و جوانان، هيئتهاي ورزشي و جمعي از كاركنان كادر و وظيفه، ورزش صبحگاهی به همت معاونت تربيت و آموزش در مجتمع انتظامي شهيد فعال برگزار شد.
در ادامه، سرهنگ “عنايت الله محمودي” ادامه داد: با هدف افزايش توان رزمي و عملياتي و نشاط و شادابي، كاركنان انتظامي با اجراي برنامه ورزش صبحگاهي طراوت خاصي به روح و جسم خود بخشيدند.
معاون تربيت و آموزش پليس فارس تصريح كرد: در حاشيه اين مراسم، مسابقات طنابکشی، تير و كمان و پرتاب نيزه بين کارکنان برگزار و به نفرات برتر توسط سردار “كورش سالمي” معاون هماهنگ كننده فرماندهي انتظامي استان جوايز نفيسي اهدا شد.
