افزایش سه برابری صادرات کشمش بیضا
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: در سال جاری بیش از ۳۰۰ تن کشمش مرغوب به شیوه سنتی در این شهرستان تولید می شود و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس، افغانستان و پاکستان صادر می شود.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مویدی با بیان اینکه برداشت انگور از تاکستانهای این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده است اضافه کرد: عرضه محصول این باغها به بازار تا پایان آبانماه ادامه خواهد داشت.
او تصریح کرد: زمان مناسب برداشت انگور برای تهیه کشمش از ابتدای شهریورماه شروع میشود.
مویدی عنوان کرد: به دلیل قیمت بالای خرید کشمش، تولید و صادرات کشمش امسال نسبت به سال قبل افزایش سه برابری دارد.
به گفته وی؛ سطح باغ های انگور این شهرستان یک هزار و ۶۰۰ هکتار است.
این مقام مسئول پیش بینی کرد: از سطح این تاکستانها، به میزان ۲۴ هزار تن انگور از ارقام ریش بابا، عسکری، سمرقندی، نیریزی و رطبی برداشت شود.
او اظهار کرد: ۵۰ درصد انگور تولیدی بصورت تازه خوری، ۲۰ درصد محصول برداشت شده تحویل کارخانه های تولید آبمیوه صنعتی و ۳۰ درصد به شکل کشمش، مویز، آبغوره، غوره خشک، پودر غوره، ترشی غوره، سرکه و شیره انگور، مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا توضیح داد: انگور محصولی کم آب بر و پر محصول است و با توجه به شرایط اقلیمی مناسب این شهرستان انگور تولیدی از میزان قند بالایی برخوردار است و دارای طعم، کیفیت و بازار پسندی مطلوبی است.