» حوادث » قتل در  پیاده راه سلامت چمران شيراز  توسط نوجوان 15 ساله
حوادث
کد خبر:42240 | ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۸

قتل در  پیاده راه سلامت چمران شيراز  توسط نوجوان 15 ساله

پرتو جنوب 0

فرمانده انتظامي شيراز از دستگيري قاتل 15 ساله با سرعت عمل ماموران کلانتري “23 گلدشت” این شهرستان خبر داد.

به گزارش پرتو جنوب، سرهنگ “اسماعيل زراعتيان” در گفت‌وگو با خبرگزاري پليس، اظهار داشت: شب گذشته طی تماس شهروندان با مرکز فوريت‌هاي پليسي 110 مبنی بر يک فقره درگيري منجر به قتل در پیاده راه سلامت چمران شيراز، بلافاصله ماموران انتظامي به محل اعزام شدند.

وي افزود: در بررسي‌هاي اوليه و تحقيق از شاهدان عینی مشخص شد که 2 نفر نوجوان بر سر قدرت نمايي با يکديگر وارد بحث و مشاجره و سپس درگير مي‌شوند.

بیشتر  بخوانید:

علت قتل، مسدود نمودن راه حرکت از سوی مقتول

فرمانده انتظامي شيراز ادامه داد: در اين درگيري پسر 15 ساله  با سلاح سرد دوست 15 ساله خود را به دلیل اختلافات شخصی به شدت مجروح کرده و متواري مي‌شود که مصدوم به علت شدت جراحت وارده در دم جان می دهد.

سرهنگ “زراعتيان” خاطر نشان کرد: ماموران انتظامي موفق شدند در کمتر از یک ساعت با اقدامات پليسي قاتل را شناسايي و وی را در همان حوالی دستگير و به مقر انتظامي دلالت دهند.

فرمانده انتظامي شيراز به نوجوانان و جوانان توصيه کرد در اختلافات في مابين به مراجع قانوني مراجعه و با سعه صدر و گذشت در حق يکديگر از بروز اينگونه حوادث ناگوار که مضرات جبران ناپذير براي خانواده‌ها به دنبال دارد، جلوگيري کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×