» گوناگون » خانه خاص » تک فرزندها با چه مشکلاتی مواجه می شوند؟
خانه خاص
کد خبر:32950 | ۱۲ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۲۲:۲۷

تک فرزندها با چه مشکلاتی مواجه می شوند؟

پرتو جنوب

یک روانشناس گفت: اگر شما تصمیم دارید تک فرزند داشته باشید باید از مسائلی که ممکن است این فرد در آینده دچارش شود، آگاه باشید.
به گزارش پرتو جنوب به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزیتا محقق روانشناس درباره تک فرزندی گفت: با شرایط اقتصادی امروزه در جامعه‌ی ما بحث فرزندآوری دچار چالش‌های متعددی شده است.از طرفی باید بدانیم که تعداد فرزند بستگی زیادی به توافق همسران دارد و اگر این توافق نباشد ممکن است افراد را دچار مشکلات جدی در زندگی زناشویی کند.

وی ادامه داد: مورد دیگری که باید به آن بپردازیم این است که اگر شما تصمیم دارید تک فرزند داشته باشید باید از مسائلی که ممکن است این فرد در آینده دچارش شودآگاه باشید .

وی افزود: تک فرزند‌ها ممکن است پرتوقع باشند و در روابط اجتماعی خودشان در آینده دچار مشکل شوند.ممکن است از همه‌ی افراد انتظار داشته باشند که مثل پدر و مادرشان تمام وقت و انرژی شان را صرف این افراد کنند که غیر ممکن هست و این واقعیت در آینده دردسر ساز خواهد شد .

محقق ادامه داد: اعتماد به نفس پایین و ترس از خارج شدن از محدوده‌ی امن برای تک فرزندی پیش می آید،این افراد، چون همیشه در مرکز توجه بودن و احتمالا تمام فعالیت هایشان با کمک والدین انجام شده است،خیلی سخت میتوانند کار جدیدی راشروع کنند و شاید هیچ وقت این اعتماد به نفس رو پیدا نکنند.

وی تصریح کرد: تلاش برای انجام تمام خواسته‌های والدین ، ممکن است این بچه‌ها همیشه در تکاپو باشند برای اینکه انتظارات والدین خودشان را به ثمر بنشانند و این باعث شود تبدیل به افرادی کمال گرا و وسواسی شود. ترس از تنهایی بحث دیگری در بین تک فرزندان است،این افراد ممکن است همیشه با ترس تنها شدن و نداشتن حامی بعد از پدرمادرشان زندگی کنند.

این روانشناس گفت: ناتوانی در برقراری ارتباط با همسن و سال‌ها، شاید این بچه‌ها به دلیل اینکه بیشترین ارتباط شان با پدر و مادر بوده و الگوی هم سن نداشتند، خیلی زود از مرحله‌ی کودکی رد می شوند و به بلوغ زودرس می رسند.

محقق روانشناس اظهار کرد: با وجود تمام این مواردی که ذکر شد نمی توان گفت فقط تک فرزند‌ها دچار این مشکلات می شوند، ممکن است فرزند بیشتر داشتند هم چالش‌های خودش را داشته باشند و حتی انها هم به این موارد دچار شوند.

مسئله اینجاست که احتمال ابتلای این افراد بیشتر از سایرین می تواند باشدو در کنار تمام این حرف‌ها لازمه گفته شود که والدین آگاه مهم‌ترین رکن در تربیت فرزند و جلوگیری از اسیب‌هاست. اگر شما بتونید رابطه‌ی زناشویی خوبی داشته باشید و ارتباط خوبی با فرزندتون برقرار کنید ؛میتوانید از به وجود اومدن این مشکلات جلوگیری کنید یا حداقل کنترل کنید.

Print Friendly, PDF & Email
  • ×